sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Όταν ο Γκαρθία «πλήγωσε» τον Χιμένεθ (video)

Πέντε φορές έχουν τεθεί αντιμέτωποι ο Όσκαρ Γκαρθία με τον Μανόλο Χιμένεθ ως ποδοσφαιριστές στο παρελθόν, με τον Καταλανό προπονητή του Ολυμπιακού να έχει την προϊστορία με το μέρος του.

Άλλη μία σημαντική πρόκριση σε βάρος του Μανόλο Χιμένεθ θέλει να πετύχει στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ο Όσκαρ Γκαρθία.

Οι δύο προπονητές του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ έχουν τεθεί αντιμέτωποι πέντε φορές ως ποδοσφαιριστές, με τον Καταλανό τεχνικό να έχει την προϊστορία με το μέρος του.

Συγκεκριμένα, ο Γκαρθία όταν ξεκινούσε με την Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε τη Σεβίλλη του Χιμένεθ που ήταν κοντά στο τέλος της καριέρας του, με τους Μπλαουγκράνα να παίρνουν το «εισιτήριο» στην επόμενη φάση του Κυπέλλου UEFA. Στο πρώτο ματς είχε λήξει 1-1, με τον τωρινό προπονητή των Πειραιωτών να μένει στον πάγκο, ενώ στον επαναληπτικό επικράτησαν οι «μπλαουγκράνα» με 3-1 των Σεβιγιάνων.



Από εκεί και πέρα, έχουν υπάρξει άλλες τέσσερις «μάχες» ανάμεσα στους προπονητές των δύο ελληνικών συλλόγων, με τον Γκαρθία να έχει δύο νίκες (με 4-0 και 1-0), τον Χιμένεθ να έχει μία (με 1-0) και ο άλλος αγώνας να τελειώνει ισόπαλος (1-1).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x