Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Έπρεπε να νικήσουμε»

Σημαντικός είναι ο βαθμός που πήρε ο Πανιώνιος στο ματς με τον Ατρόμητο, σύμφωνα με τον Ουζουνίδη και σχολίασε ότι η ομάδα του έπρεπε να νικήσει. Επίσης, μίλησε για τα μεταγραφικά.

Άμυαλα έπαιξαν κατά διαστήματα οι παίκτες του Πανιώνιου στο ματς με τον Ατρόμητο και έβγαλαν νευρικότητα, όπως είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (2-2) και ο 46χρονος τεχνικός σχολίασε πως «έπρεπε να νικήσουμε». Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά υπενθύμισε ότι οι «κυανέρυθροι» δεν μπορούν να κάνουν πολλές κινήσεις.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς: «Παρότι θέλαμε πολύ τη νίκη, όταν παίζεις με ομάδα όπως ο Ατρόμητος ο βαθμός είναι βαθμός. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς. Ο Ατρόμητος στην αρχή ήταν πιο καλή σαν ομάδα. Ευτυχίσαμε να πάρουμε την αποβολή, όμως από ένα δικό μας λάθος προηγήθηκε ο αντίπαλος. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά. Είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι, πετύχαμε το γκολ και είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε το ματς. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει ήμασταν εμείς. Κάναμε κάποια λάθη. Ίσως να είναι καλό για εμάς που έχουμε αυτά τα δύσκολα ματς τώρα, όπως αυτό με τον Ολυμπιακό, όπου θέλαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Θα έπρεπε να ήμασταν εμείς οι νικητές όπως πήγε το παιχνίδι. Είναι έμπειρη ομάδα ο Ατρόμητος. Στο ημίχρονο είπαμε να μην δεχτούμε άλλο γκολ. Έχει ποιότητα η ομάδα μπροστά, πίσω πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη».

-το πρώτο μισάωρο της ομάδας του: «Ίσως η νευρικότητα και η θέληση για το αποτέλεσμα μας έκανε να παίξουμε άμυαλα. Εμείς κάναμε τα λάθη στην αρχή και αυτό έφερε νευρικότητα στην ομάδα. Εμείς είχαμε όμως και στην αρχή την ευκαιρία με τον Μπουμάλ».

-την πίεση του Πανιώνιου προς το φινάλε: «Μαζεύτηκε στο τέλος ο Ατρόμητος. Γι’ αυτό βάλαμε από τα άκρα ξεκούραστους παίκτες. Ήρθε η μπάλα στην περιοχή, όμως δεν το αξιοποιήσαμε. Παίξαμε πειθαρχημένα, είχαμε υπομονή και δεν κινδυνεύσαμε στο δεύτερο μέρος».

- τα μεταγραφικά: «Θα μιλήσουμε τώρα με την διοίκηση για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια για πολλές μεταγραφές. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις κινήσεις μας, ώστε να μείνει ο Πανιώνιος εκεί που πρέπει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x