Stoiximan Super League

Θρίλερ με δύο πρωταγωνιστές

Η αναμέτρηση Πανιώνιος-Ατρόμητος ήταν ματσάρα και είχε δύο πρωταγωνιστές (Ναπολεόνι, Κολοβό), που πέτυχαν από δύο γκολ (2-2). Αποβλήθηκε στο 32’ ο Κοντοές. Σε μεγάλα κέφια ο Ιμπαγάσα.

Ένα πέναλτι, μια κόκκινη (Κοντοές 32’-ανέτρεψε τον Μπουμάλ μέσα στην περιοχή ) και τέσσερα γκολ (2-2) είχε η αναμέτρηση του Πανιώνιου με τον Ατρόμητο που διεξήχθη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League, που είναι τελευταία για το 2014.

Ο αμυντικός των Περιστεριωτών αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της πρώην ομάδας του κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο.

Από δύο τέρματα σημείωσαν Ναπολεόνι (14’, 40’) και Κολοβός (33’ με πέναλτι, 46’), ενώ σε πολύ καλή μέρα ήταν ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που πήρε την… μπαγκέτα του και κατεύθυνε τους συμπαίκτες του.

Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν οι δύο ομάδες. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, αλλά ξέμειναν από δυνάμεις στο δεύτερο και οι Νεοσμυρνιώτες τους πίεσαν πολύ, αλλά πήραν μόνο έναν βαθμό τελικά.

Δοκάρι είχε ο Γιάννου στο 52’ ύστερα απ’ το ανάποδο ψαλιδάκι που έκανε, με την μπάλα, όπως φάνηκε στη τηλεοπτική μετάδοση να σκάει οριακά έξω από τη γραμμή της εστίας του Γκορμπούνοφ.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Super League.


Το ματς

Ο Ατρόμητος μπήκε φουριόζος στην αναμέτρηση, σαν να ήταν αυτός γηπεδούχος και στα πρώτα τέσσερα λεπτά είχε απειλήσει δύο φορές. Η μια ήταν με τον Παπάζογλου και η άλλη με τον Ναπολεόνι. Ο Πανιώνιος άρχισε να παίρνει... μπρος από το πρώτο δεκάλεπτο περίπου και μετά, όταν ο Ιμπαγάσα έβγαλε εξαιρετική πάσα για τον Μπουμάλ, που σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία. Η τρίτη προσπάθεια ήταν και φαρμακερή για τους «μπλε», με τον Ναπολεόνι να εκμεταλλεύεται την σέντρα-ξυραφιά του Ούμπιντες και την επέμβαση του Παπαδόπουλου, που δεν μπόρεσε να διώξει μακριά. Η ομάδα του Σα Πίντο έλεγχε την κατάσταση και κρατούσε το υπέρ της σκορ, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

inner

Όμως στο 32’ άλλαξαν οι ισορροπίες, καθώς ο Κοντοές ανέτρεψε τον Μπουμάλ μέσα στην περιοχή, τη στιγμή που ήταν έτοιμος να βγει απέναντι από τον Γκορμπούνοφ και λίγο μετά ο Κολοβός έφερε το ματς στα ίσα. Λίγο μετά ο Κούρος πήρε θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, καλύπτοντας το κενό που είχε δημιουργηθεί με την αποβολή του Κοντοέ. Εκεί που φαινόταν ότι η πλάστιγγα γέρνει προς τους «κυανέρυθρους» ήρθε το δεύτερο τέρμα του Ναπολεόνι, που «πάγωσε» την εξέδρα. Όμως, οι γηπεδούχοι συνήλθαν σχεδόν άμεσα και παραλίγο να ισοφαρίσουν λίγο πριν την ανάπαυλα. Σε γενικές γραμμές και με βάση τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν στο ματς, ο Ατρόμητος στάθηκε αρκετά καλύτερα στο πρώτο μέρος.

inner

Ο Πανιώνιος ήταν αρκετά καλύτερος όμως στο δεύτερο μέρος από τον αντίπαλο του. Μάλιστα, μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 46’, με τον Ιμπαγάσα να κάνει εξαιρετική προσπάθεια αρχικά και στη συνέχεια να δίνει έτοιμο γκολ στον Κολοβό. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και με λίγα ξεσπάσματα των φιλοξενούμενων, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έκλεισε στην εστία του τον αντίπαλο και πέραν του δοκαριού του Γιάννου στο 52’ δεν είχε τη μεγάλη ευκαιρία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις καλές ευκαιρίες του Πανιώνιου, όπως και στα δύο γκολ ήταν μέσα ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

inner



Η εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως την παρακολουθήσατε σε real-time μέσω του sport-fm.gr.




Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Σιώπης, Κολοβός, Τασουλής, Παντίδος, Μπουμάλ (66' Μασούρας), Μητρόπουλος (79' Φούντας), Οικονόμου, Ιμπαγάσα, Αργυρόπουλος (85' Πάνος), Γιάννου.

Στον πάγκο έμειναν οι Γιαννακόπουλος, Μπούζας, Χατζηϊσαίς, Γκέζος.

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Ταυλαρίδης, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Μπρίτο (53' Δημούτσος), Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Νάστος, Ούμπιντες (38' Κούρος), Πίτου Γκαρσία (90' Γεωργίου), Κοντοές.

Στον πάγκο έμειναν οι Μπάργκας, Τάτος, Καραμάνος, Λαζαρίδης.

Διαιτητές: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, Δημήτριος Γκάγκας, Χρήστος Μαγιάννης
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Καμπαξής.

Κίτρινη: Αγκουαζί (87').

Κόκκινη: Κοντοές (32')


Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x