Ελλάδα

«Όχι» σε Ολυμπιακό από Μπράουν

Απέρριψε την προοπτική να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού ο Κάρλον Μπράουν, που οδεύει προς Μπάμπεργκ για να έχει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο. Ενδεχομένως να υπάρξει νέα προσέγγιση.

Την ώρα που ο Κάρλον Μπράουν φερόταν να ‘χει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, η υπόθεση παίρνει αρνητική τροπή! Ο Αμερικανός είπε «όχι» στην πρόταση των «ερυθρόλευκων», προτιμώντας να αγωνιστεί στην Μπάμπεργκ, η οποία θα συμμετάσχει στο Eurocup!

Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος στο Ισραήλ σε επικοινωνία που είχε με τους Πειραιώτες ζήτησε να ‘χει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του χρόνου, να έχει «εγγυημένα» πολλά λεπτά.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορούσαν να το «υποσχεθούν» οι άνθρωποι της ομάδας, λέγοντας πως απλά θα είναι απ’ τα σημαντικά γρανάζια της μηχανής που θα «χτίσει» ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Όπως φαίνεται αυτό δεν ήταν αρκετό για να πείσει τον Μπράουν που οδεύει προς Γερμανία.

Ενδεχομένως βέβαια να υπάρξει νέα προσέγγιση και να βρεθούμε σε νέα ανατροπή. Να σημειωθεί πως ο 24χρονος σούτινγκ γκαρντ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Χάποελ, έχοντας κατά μέσο όρο 19,6 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ στο πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x