Βόλεϊ

Παντακίδης: «Αποχαιρετάω τη δεύτερη οικογένειά μου»

Μήνυμα προς τον κόσμο τον κόσμο του ΠΑΟΚ έστειλε ο Γιάννης Παντακίδης και ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά μίλησε για:

- τα αιτία της αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ: «Έχω κάποια μικροπροβλήματα που με αναγκάζουν να σταματήσω. Η θρόμβωση που είχα πάθει τον Φεβρουάριο δεν μου επιτρέπει να συνεχίζω παρόλο που έχει υποχωρήσει. Έχει υποχωρήσει η θρόμβωση αλλά έχει μέσα μια ουσία κληρονομική και θα με κάνει πιο επιρρεπή στις θρομβώσεις και πρέπει να προσέχω περισσότερο την υγεία μου. Δυστυχώς είναι θέμα υγείας και τίποτα άλλο. Επειδή είναι κληρονομικό το πρόβλημα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα κι άλλο αλλά πάνω από όλα είναι η υγεία».

-τα συναισθήματα του: «Είναι δύσκολο. Σίγουρα το να είσαι στην ομάδα τόσα χρόνια και αρχηγός δεν είναι τόσο εύκολο να πεις ότι σταματάω και ότι δεν θα ξαναφορέσεις τη φανέλα. Μέρα με τη μέρα θα το συνηθίσω».

-το εάν θα ήθελε να συνεχίσει από άλλο πόστο στην ομάδα: «Εάν μου δοθεί ευκαιρία θα ήθελα να είμαι δίπλα στην ομάδα».

-το μήνυμα που στέλνει στους φίλους της ομάδας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια. Χάνω τη δεύτερη μου οικογένεια. Δυστυχώς πρέπει να την αποχαιρετήσω. Υπόσχομαι ότι θα βρίσκομαι και εγώ εκεί και θα φωνάζω μαζί τους. Θα ήθελα να τους ζητήσω να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα γιατί κάτι καλό γίνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x