Βόλεϊ

Πανταλέων:«Ακόμα και το ότι παίζει ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα είναι άθλος»

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός φέτος μίλησε αμέσως μετά την πρώτη φετινή νίκη του Παναθηναϊκού ο Σωτήρης Πανταλέων. «Όχι μόνο τα ματς, κάθε μέρα που περνάει είναι δύσκολη», ανέφερε

Τα προβλήματα που επικρατούν στον Παναθηναϊκό είναι αρκετά για να επισκιάσουν τη χαρά της πρώτης φετινής νίκης, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Σωτήρη Πανταλέοντα.

Ο αρχηγός των «πράσινων» τόνισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι παίκτες, υπογραμμίζοντας πως ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει την πραγματικότητα που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας.

«Δεν υπάρχει τρόπος να περιγράψω τι κατάσταση επικρατεί, όχι μόνο στη δική μας ομάδα αλλά γενικά στο σύλλογο του Παναθηναϊκού. Δεν θέλω να περιαυτολογώ, να εκθειάζουμε ο ένας τον άλλο, ότι έχουμε μείνει εδώ για να βοηθήσουμε τον σύλλογο», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Μπορεί ο κόσμος να νομίζει ότι για εμάς μόνο τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δύσκολη είναι η κάθε μέρα που περνάει. Αυτός ο σύλλογος δεν ξέρω αν έχει αντιμετωπίσει ξανά τέτοιο πρόβλημα επιβίωσης σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας του, από το 1908. Δεν θέλω να μεγεθύνω τα προβλήματα, λέγοντάς τα δημόσια, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να την ξέρει ο κόσμος.

Όχι μόνο η σημερινή νίκη, αλλά ακόμα και το ότι είμαστε στο γήπεδο και παίζει ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα είναι ένας άθλος. Το ότι μπορούμε να παίρνουμε αποτελέσματα και να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία αυτό είναι κάτι παραπάνω
», ήταν τα λόγια του αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x