Stoiximan Super League

«ΠΑΟΚ ή Τουρκία ο Ντ’ Αγκοστίνο»

Πιθανότερος προορισμός για τον Γκαετάνο Ντ’ Αγκοστίνο φαίνεται πως είναι ο ΠΑΟΚ ή κάποια ομάδα της Τουρκίας, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα. Ελεύθερος από την Σιένα είναι ο 32χρονος μέσος.

Πλέον η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί και η ομάδες μπορούν να κινηθούν μόνο για ελεύθερους παίκτες. Αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα είναι κοντά στον Γκαετάνο Ντ’ Αγκοστίνο.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Fantagazzetta.com» αναφέρει στο σχετικό αποκλειστικό της πως επόμενος προορισμός για τον 32χρονο μέσο είναι ή ο «Δικέφαλος του Βορρά» ή κάποια ομάδα της Τουρκίας.

Μάλιστα στο εν λόγω δημοσίευμα υπάρχουν και δηλώσεις του Ιταλού άσου που επιβεβαιώνουν πως βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες.

«Μαζί με τον ατζέντη μου, Πάολο Κάνγκι δουλεύουμε έτσι ώστε να βρούμε τον καλύτερο δυνατό προορισμό, ενώ παράλληλα προπονούμαι κάθε μέρα και είμαι σε καλή κατάσταση», ήταν η τοποθέτηση του διεθνούς με όλες τις εθνικές της πατρίδας του αθλητή.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντ’ Αγκοστίνο έχει μείνει ελεύθερος από τη Σιένα που αγωνιζόταν από το 2011, ενώ έχει περάσει σε ορισμένες από τις πιο σπουδαίες ομάδες της Ιταλίας, συμπεριλαμβανομένων των Ρόμα, Ουντινέζε και Φιορεντίνα.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x