Betmasters

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ο τίτλος κρίνεται σε 90 λεπτά

Μετά την επιστροφή των τριών βαθμών στον ΠΑΟΚ και την απόφαση να έχει απόψε τον κόσμο στο πλευρό του ουσιαστικά το σημερινό ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον φετινό πρωταθλητή.

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφή στη γεμάτη Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ κλέβει την παράσταση στο σημερινό πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Χαράς ευαγγέλια στον ΠΑΟΚ. Μια μέρα πριν το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ έχει δεκτή η έφεσή του και επιστράφηκαν οι τρεις βαθμοί που του είχαν αφαιρεθεί. Παράλληλα θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του απόψε. Ουσιαστικά πέραν του χρηματικού προστίμου έχασε το ματς με τον Ολυμπιακό στα χαρτιά. Τίποτα άλλο. Αποφασίστηκε πως δεν ήταν υπεύθυνη η ομάδα για το ότι δεν ξεκίνησε το ματς με τους «ερυθρολεύκους». Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά.

Ουσιαστικά παίζει τον τίτλο απόψε, με την ψυχολογία να αλλάζει άρδην μετά την ήττα στην Τρίπολη με 3-2. Ουσιαστικά με νίκη προσπερνάει εκ νέου την Ενωση. Στην Τούμπα έχει 10 no goal στα 15 φετινά του παιχνίδια. Κόντρα στην ΑΕΚ έχει ρεκόρ 36-23-15 στο σπίτι του. Βρέθηκε πάρα πολύς κόσμος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας για να… ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες.

Τελικά θα βρεθεί και στο γήπεδο μετά την απόφαση. Θα παραταχθεί με 4-2-3-1 και τον Πρίγιοβιτς αιχμή του δόρατος στην επίθεση. Από πίσω του θα κινούνται οι ταχύτατοι Μακ, Κάμπος και Πέλκας.

Δες όλη την ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ καθώς και τα προγνωστικά του Wise στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x