Stoiximan Super League

Παπαζαχαρίας: «Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί…»

Μπορεί ο Απόλλων Σμύρνης να βρέθηκε νωρίς με παίκτη λιγότερο, ωστόσο αν ήταν πιο προσεκτικοί ίσως έπαιρναν την νίκη σύμφωνα με τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία.

Ο Απόλλων αντιμετώπισε εκτός έδρας την Καλλονή (0-0) και ο παίκτης της «ελαφρά ταξιαρχίας» Γρηγόρης Παπαζαχαρίας τόνισε μετά το τέλος του αγώνα στη Nova ότι αν ήταν πιο προσεκτικοί ίσως έπαιρναν την νίκη.

Ο Έλληνας αμυντικός ευχαρίστησε επίσης τον γιατρό της ομάδας που τον βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα του και να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ.

«Ο στόχος μας ήταν να πάρουμε κάτι θετικό. Μείναμε νωρίς με παίκτη λιγότερο αλλά αυτό δεν φάνηκε και αν ήμασταν πιο τυχεροί ίσως παίρναμε και τη νίκη. Πήραμε έναν βαθμό και αυτό είναι θετικό», δήλωσε αρχικά ο Παπαζαχαρίας.

«Παίζαμε εκτός έδρας με μια ομάδα που έχεις τους ίδιους στόχους με εμάς και θέλω να ευχαριστήσω το γιατρό της ομάδας γιατί με βοήθησε να αγωνιστώ σήμερα. Όλα τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτό, δώσαμε πολλά τρεξίματα. Δεν κλειστήκαμε και βγαίναμε σωστά στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσαμε ακόμα και τη νίκη» συμπλήρωσε ο ποδοσφαιριστής της «ελαφρά ταξιαρχίας».

«Το τελευταίο διάστημα έχουμε δείξει όλα τα παιδιά ότι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και πιστεύω ότι και η συνέχεια θα είναι ανάλογη», ολοκλήρωσε ο Έλληνας αμυντικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x