Βόλεϊ

Παραμένει υπό κράτηση ο Κάλβο του ΠΑΟΚ και πέντε Κουβανοί!

Κρατούμενοι παραμένουν 6 παίκτες της εθνικής Κούβας, ανάμεσά τους και ο Κάλβο του ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ομαδική σεξουαλική επίθεση σε Φινλανδή. Σε κίνδυνο η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς

Σοκαριστικά στοιχεία προκύπτουν συνεχώς για την υπόθεση σεξουαλικού σκανδάλου που εμπλέκονται έξι Κουβανοί παίκτες, ανάμεσά τους ο Κάλβο που αποκτήθηκε φέτος από τον ΠΑΟΚ.

Η φινλανδική αστυνομία προχώρησε σε συνολικά οκτώ συλλήψεις, με τους δύο να προστίθενται καθώς φάνηκε να γνωρίζουν στοιχεία για την υπόθεση, χωρίς να τα έχουν καταγγείλει. Στα κρατητήρια παραμένουν έξι παίκτες που κατηγορούνται για απόπειρα ομαδικού βιασμού Φινλανδής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα φιλανδικά μέσα, έχουν βρεθεί στοιχεία που στηρίζουν τις κατηγορίες, οι οποίες αφορούν απόπειρα βιασμού σε ξενοδοχείο στο Τάμπερε, με το θύμα να είναι ενήλικη Φινλανδή –και όχι ανήλικη, όπως είχε ακουστεί αρχικά.

Η έρευνα συνεχίζεται σε κανονικούς ρυθμούς, όμως δεν μπορεί να υπολογιστεί η διάρκεια της.

Όπως και να έχει, οι κατηγορούμενοι παραμένουν υπό κράτηση και δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη αποστολή που αναχώρησε ήδη με προορισμό την Αβάνα.

Σε κίνδυνο βρίσκεται και η συμμετοχή της Κούβας στους Ολυμπιακούς αγώνες, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της φινλανδικής ομοσπονδίας βόλεϊ. «Σε περίπτωση που αυτοί οι άνθρωποι βρεθούν ένοχοι για ένα τέτοιο έγκλημα, είναι πιθανό πως με κάθε τρόπο η διεθνής ομοσπονδία θα αποτρέψει τη συμμετοχή της Κούβας από τους Ολυμπιακούς αγώνες. Νομίζω, βέβαια, πως το πιο πιθανό σενάριο είναι να αποσυρθεί η κουβανική ομάδα, με απόφαση της ομοσπονδίας της χώρας. Όπως και να έχει, η Κούβα θα στερηθεί οκτώ βασικούς παίκτες, σε μια ήδη δύσκολη κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x