Mini Football

Παράταση εγγραφών στο N’Joy UNI-League 14!

Το αυξημένο ενδιαφέρον στις αιτήσεις συμμετοχών στο N’Joy UNI-League, ώθησαν τους διοργανωτές να επεκτείνουν και φέτος την περίοδο κατάθεσης αιτήσεων μέχρι τις 21 Νοεμβρίου!

Το μεγάλο ενδιαφέρον των ομάδων σε όλη την Ελλάδα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών 5Χ5, ώθησε τους διοργανωτές να παρατείνουν την περίοδο εγγραφών μέχρι τις 21 Νοεμβρίου. Για άλλη μία φορά, το N’JOY UNI-League ενθουσιάζει πριν το ξεκίνημα των αγώνων και ετοιμάζεται να φέρει επιπλέον κόσμο στην παρέα του!

Ο μεγαλύτερος θεσμός στο άθλημα θα διεξαχθεί φέτος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Λαμία, Καλαμάτα και Ιωάννινα. Οι συμμετοχές είναι τηλεφωνικές (2109515730-6936030100) αλλά και online στο http://www.unileague.gr/Aitisi.asp?ITMID=8

H διοργάνωση ξεχωρίζει στο είδος της καθώς αποτελεί αποτελεί την κορυφαία της Ελλάδα στο άθλημα του Minifootball και την μοναδική αναγνωρισμένη από την EMF (European Minifootball Federation). Η συγκεκριμένη σχέση με την EMF μόνο τυχαία δεν είναι καθώς τα υψηλά οργανωτικά στάνταρ, η αξιοπιστία του θεσμού αλλά και η δομή που επιτρέπει σε όμάδες όλων των δυναμικοτήτων να ευχαριστηθούν και να διεκδικήσουν τους στόχους τους είναι στοιχεία που την κάνουν να διαφέρει.

Χαρακτηριστικό είναι πως ενώ η δωροθεσία είναι υψηλότατου επιπέδου (ταξίδι για τη νικήτρια κάθε πόλης, αθλητικός εξοπλισμός κτλ), οι διοργανωτές επιλέγουν να μην την χρησιμοποιούν ως «μέσο» διαφήμισης καθώς θεωρούν πως η αξία του θεσμού ξεπερνά κατά πολύ την υλική αξία ενός δώρου, όποιου και αν είναι αυτό. Φυσικά, η διοργάνωση για να διατηρεί αυτά τα στάνταρ βρίσκεται στην αγκαλιά σπουδαίων εταιριών χορηγών, όπως το N’JOY εδώ και 6 χρόνια, του CU, της Umbro, της mybet, της ΑΝΕΚ LINES, του ekdromi.gr και αρκετών ακόμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x