Mini Football

Παράταση στις εγγραφές του N’JOY UNI-League

Η Οργανωτική Επιτροπή του N'JOY UNI-League ανακοινώνει την παράταση εγγραφών στη διοργάνωση!

Λόγω αυξημένης ζήτησης κατά τις τελευταίες ημέρες αλλά και λόγω κλειστών σχολών σε πολλές πόλεις, οι εγγραφές στο N'JOY UNI-League παρατείνονται μέχρι και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου!

Το N’JOY UNI-League θα διεξαχθεί και φέτος σε 10 ελληνικές πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Κοζάνη, Λάρισα και Ιωάννινα και φυσικά στην Κύπρο - Λευκωσία και Λεμεσό)! Και επειδή η κρίση συνεχίζεται, η Διοργάνωση αποφάσισε και φέτος να κρατήσει τις τιμές της στα περσινά επίπεδα, δηλαδή στο 50% της τιμής των προηγούμενων ετών - όσον αφορά τις εγγραφές.

Οποιοσδήποτε λοιπόν θέλει να νοιώσει τη μαγεία, μπορεί να οργανώσει και να δηλώσει την ομάδα του και να επιλέξει την εγκατάσταση και τις ώρες που θέλει να αγωνίζεται (1 φορά τη βδομάδα)! Αυτό μπορεί να το κάνει τηλεφωνικά (6936030100, 2109515730) αλλά και μέσω e-mail (online στο σχετικό link http://www.unileague.gr/Aitisi.asp?ITMID=8). Περισσότερες πληροφορίες και όροι συμμετοχής στο www.unileague.gr.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το N’JOY UNI-League αποτελεί το αντιπροσωπευτικό Πρωτάθλημα minifootball της χώρας και αυτό σημαίνει ότι σημμετέχει στην EMF (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Minifootball) και ότι η Πρωταθλήτρια Ομάδα παίρνει απευθείας ολόκληρη το εισιτήριο για την προεπιλογή της Ελληνικής Ομάδας Minifootball μαζί με τους κορυφαίους παίχτους της διοργάνωσης για ένα χρόνο και εκπροσωπεί τη χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις αλλά και στην επικοινωνία της προς τα έξω. Το ερχόμενο φθινόπωρο θα ταξιδέψει για παράδειγμα για το miniEURO 2014 στο Βερολίνο όπως έγινε φέτος στο miniEURO 2013 στη χώρα μας στο Ρέθυμνο, με τεράστια επιτυχία. Πρόκειται για την ανώτατη διάκριση και για μία αξέχαστη εμπειρία ζωής...

Το N’Joy UNI-league παραμένει υπό την αιγίδα της ΠΕΠΣ Σάλας.

Στην παρέα του N’Joy UNI-league παραμένει φυσικά ο μεγάλος χορηγός του, το πιο απολαυστικό σοκολατούχο γάλα της ελληνικής αγοράς, το N’JOY! Ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης αποτελεί το Α και το Ω για την επιβίωσή του και φροντίζει και για το μεγάλο δώρο του Πανελλήνιου Πρωταθλητή αλλά και για μικρότερα δώρα για 1η, 2η, 3η θέση και Κυπελλούχο κάθε πόλης! Καλωσορίζει στην παρέα του για τα επόμενα 3 χρόνια την UMBRO, η οποία θα ντύνει όλες τις ομάδες της διοργάνωσης με τις ποιοτικότερες εμφανίσεις. Νέο μέλος και το CU το οποίο θα αποτελέσει και θεμέλιο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ παιχτών και διοργάνωσης. To CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το sos για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή με τα φανταστικά προνόμια που προσφέρει. Συνεχίζει τη συνεργασία του με το μεγαλύτερο deal site για εκδρομές και ταξίδια που δεν είναι άλλο από το www.ekdromi.gr. Το εν λόγω site που είναι το site με τις μεγαλύτερες προσφορές στον κλάδο του τουρισμού θα φροντίσει και για κάποια από τα δώρα της νικήτριας ομάδας σε κάθε πόλη! Τέλος το Red Bull δίνει φτερά σε όλους τους παίχτες με την ενέργειά του και αυτό είναι κάτι που συνεχίζεται για 4η συνεχόμενη σεζόν!

Από κοντά και όλοι οι παλιοί γνωστοί υποστηρικτές – δωροθέτες: Ο Όμιλος Ξυνή ως χορηγός εκπαίδευσης με υποτροφίες για τους νικητές όλων των πόλεων και μεγάλες υποτροφίες για τους Πανελλήνιους Πρωταθλητές. Η Anek Lines που ταξιδεύει τις ομάδες της Κρήτης και στέκεται αρωγός σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Ο Όμιλος Peoplecert (ECDL), ξανά σε ρόλο δωροθέτη για τους Πρωταθλητές σε όλες τις πόλεις. Η Nikon που ανταμείβει 1ο σκόρερ και MVP με σημαντικής αξίας ψηφιακές μηχανές.

Τα γήπεδα που θα διεξαχθεί η διοργάνωση:

Αθήνα:
1. AFC – πρώην Βαζέχα (Χαλάνδρι)
2. Mini soccer Βασίλη Καραπιάλη (Χαλάνδρι)
3. Bulls Club (Ταύρος)
4. Soccerino (Ρέντη)
5. Champions Club (Γέρακας)
6. Sports World (Άγιος Κοσμάς)
7. Dragau (Καισαριανή)
8. Paradise (Μεταμόρφωση)

Θεσσαλονίκη:
5x5 Ιβανοφείου - All Star

Ηράκλειο:
1. Lido Soccer Παπαδόπουλου (8x8)
2. Candia Maris (5x5)

Πάτρα:
1. Rossoneri (πρώην Δαβουρλή)
2. Άτλας (Λεύκα)

Βόλος:
1. Olimpico
2. 5x5 Μαγνησιακού
3. Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ.Παρασκευής

Χαλκίδα:
Planet (Ψαχνά)

Ρέθυμνο:
Calcetto (ASA Sports Club)

Κοζάνη:
Εν Άθλω - Βαρυιμίδης (6x6)

Λάρισα:
Maracana (Πλίτσης)

Ιωάννινα:
Παραλίμνιο Αθλητικό Κέντρο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x