Τεχνολογία

Παρουσίαση ToshibaSatelliteL50-B-1KO

H αγορά των φορητών υπολογιστών έχει γίνει αρκετά σύνθετη, κυρίως γιατί τα μοντέλα που βρίσκει κανείς στα ράφια είναι πολλά και μπορούν να καλύψουν άνετα κάθε ανάγκη του καταναλωτή.

H αγορά των φορητών υπολογιστών έχει γίνει αρκετά σύνθετη, κυρίως γιατί τα μοντέλα που βρίσκει κανείς στα ράφια είναι πολλά και μπορούν να καλύψουν άνετα κάθε ανάγκη του καταναλωτή.

Στα χέρια μας είχαμε τις τελευταίες εβδομάδες το ToshibaSatelliteL50-B-1K0, ένα μηχάνημα που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του επαγγελματία και να τον βοηθήσει να ανταπεξέλθει με άνεση στην καθημερινότητά του.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε έναν διπύρηνο επεξεργαστή IntelCorei5, 4GBμνήμης RAM, αλλά και την κάρτα γραφικών AMDRadeonR7 M260. Ακόμη, ένας σκληρός δίσκος 750GBμπορεί να αποθηκεύσει όλα τα αρχεία σας και κρίνεται υπέρ-αρκετός για φορητό σύστημα. Από τη στιγμή δε που το laptop προσφέρει και θύρες USB, η επέκταση (για όταν ο κάτοχός του βρίσκεται εντός σπιτιού) είναι «παιχνιδάκι».

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά προσφέρουν άνεση στο μεγαλύτερο όγκο εργασιών που κληθήκαμε να κάνουμε, ενώ είναι ξεκάθαρο πως μιλάμε για μια συσκευή που δεν απευθύνεται στον απαιτητικό user που θέλει να ασχοληθεί με «απαιτητικά» videogames ή να κάνει «βαριές» δουλειές όπως επεξεργασία video. Στην καθημερινότητά μας ανταποκρίθηκε άμεσα σε ότι του ζητήσαμε χάρη στα 4GBRAM, ενώ και τα Windows 8 σίγουρα βοήθησαν ακόμη περισσότερο.

Η οθόνη του ToshibaSatelliteL50-B-1KOείναι ανάλυσης 1366x768, δηλαδή λίγο πάνω από το 720p και ακολουθεί όλα τα χαρακτηριστικά TruBrite, χαρίζοντας έντονα χρώματα, πολύ καλή αντίθεση και φωτεινότητα, αλλά και στοιχεία που κάνουν τη δουλειά άνετη, είτε σε συνθήκες χαμηλού, είτε σε συνθήκες έντονου φωτισμού. Όσον αφορά στην ασφάλεια, η Toshibaέχει ενσωματώσει το laptop της με υποδοχή για κλειδαριά Kensington, έτσι ώστε να μην σας δημιουργούνται περισσότεροι λόγοι για πονοκέφαλο.

Από πλευράς συνδεσιμότητας, το laptop προσφέρει σχεδόν τα πάντα. Μπορείτε να το συνδέσετε ενσύρματα (Ethernet) ή ασύρματα (WiFi) σε οποιοδήποτε οικιακό (και μη) δίκτυο για πρόσβαση στο internet, ενώ υποστηρίζει ακόμη Bluetooth, HDMI, USB 2.0 και USB 3.0, cardreader 6-in-1. Τέλος, μια ειδική κάμερα στο επάνω μέρος της οθόνης φροντίζει έτσι ώστε να μπορείτε να ολοκληρώνετε όλες τις ανάγκες video-επικοινωνίας μέσω υπηρεσιών VoIP και chat.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:
Περιγραφή: ToshibaSatelliteL50-B-1KO
Επεξεργαστής: IntelCorei5-4210U 1.7GHz
Μνήμη: 4GBDDR3 SDRAM
Σκληρός δίσκος: 750GBSATA (5400rpm)
Οθόνη: 15.6 ιντσών TruBriteTFT
Κάρτα γραφικών: AMDRadeonR7 M260
Μπαταρία: Ιόντων λιθίου (λειτουργία έως 6 ώρες)
Λειτουργικό: Windows 8.1
Διαστάσεις: 38x26x2.35cm
Βάρος: 2.2 κιλά

Επιμέλεια: Παύλος Παπαπαύλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x