Stoiximan Super League

«Πάτησε» Ελλάδα ο Αμπιντάλ!

Σε ελληνικό έδαφος βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο Ερίκ Αμπιντάλ, προκειμένου μέσα στο Σάββατο να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Τα τυπικά έχουν απομείνει για το deal!

Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ο Ερίκ Αμπιντάλ αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος δημοσιογράφος, Φρανσουά Νταβίντ είχε αποκαλύψει νωρίτερα πως ο 34χρονος άσος θα ταξιδέψει για την χώρα μας, κάτι που εν τέλει επιβεβαιώθηκε.

Ο αμυντικός της Μονακό αναμένεται κατά τη διάρκεια του Σαββάτου να περάσει απ’ τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας, ούτως ώστε να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Έτσι μέσα σε πολύ λίγες ώρες (απ' τη στιγμή που βγήκε στον... αέρα η υπόθεση), οι Πειραιώτες κατάφεραν να... πυροδοτήσουν την «βόμβα» Αμπιντάλ, κάνοντας δικό τους –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- έναν παίκτη παγκόσμιου βεληνεκούς, με πρωταθλήματα σε Γαλλία, Ισπανία καθώς και δύο Τσάμπιονς Λιγκ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x