Επικαιρότητα

Πάτρα: Ασυνείδητος με ναρκωτικά τράκαρε μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε

Kάποιοι συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του Ι.Χ. αυτοκινήτου που οδηγούσε και τον έδωσαν στους αστυνομικούς - Λίγη ώρα αργότερα, ο 26χρονος Έλληνας εντοπίστηκε και συνελήφθη

Μέρα- μεσημέρι και μπροστά σε δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες, έσπευσε να εξαφανιστεί ένας νεαρός οδηγός που παρέσυρε έναν μοτοσικλετιστή στην Πάτρα! Η αιτία ήταν ότι είχε πάνω του ναρκωτικά και δεν διέθετε… δίπλωμα οδήγησης!

Όπως ήταν επόμενο, όταν συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 38χρονος Μολδαβός τραυματίζοντάς τον ελαφρά και εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, κάποιοι συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του Ι.Χ. αυτοκινήτου που οδηγούσε και τον έδωσαν στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 26χρονος Έλληνας εντοπίστηκε και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης η οποία κατασχέθηκε, ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν είχε άδεια ικανότητας οδήγησης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη, παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x