Ελλάδα

«Να εκμεταλλευτούμε τα μειονεκτήματα που έχει ο Παναθηναϊκός»

Στα τρωτά του σημεία πρέπει να «χτυπήσουν» τον Παναθηναϊκό οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αν θέλουν να πάρουν το παιχνίδι, δήλωσε ο Μαρκ Πέιν. Συγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια συνέστησε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Τις αγωνιστικές ατέλειες του Παναθηναϊκού πρέπει να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ- στον μεταξύ τους αγώνα για την 24η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ - αλλά και να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια στον αγώνα (6/4, 16:00), εξήγησε ο Μαρκ Πέιν.

Ο παίκτης του «δικέφαλου του βορρά» τόνισε πως η ομάδα του έχει την δυνατότητα να πάρει το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι παίζει κόντρα σε μια δυνατή ομάδα.

Αναλυτικά ο Μαρκ Πέιν δήλωσε: «Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Παρόλα αυτά νομίζω ότι έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, να τους βγάλουμε εκτός ρυθμού και να εκμεταλλευτούμε τα μειονεκτήματα που έχουν σαν ομάδα. Είναι πάντα σημαντικό το κίνητρο που έχει ένας παίκτης όταν αγωνίζεται απέναντι σε τόσο ισχυρές ομάδες. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στο γήπεδο, να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Από την πλευρά του ο προπονητής των Θεσσαλονικιών τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια και να είναι συγκεντρωμένη καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ισχυρή ομάδα, από τις κορυφαίες της Ευρώπης, όπως αποδεικνύει και η πρόκριση του Παναθηναϊκού στους ''8'' της Ευρωλίγκα. Ο αντίπαλός μας έχει γεμάτο ρόστερ, έχει καλό ρυθμό από τις διαδοχικές νίκες και το τελευταίο αποτέλεσμά του στην Ευρωλίγκα που του έδωσε την πρόκριση και θα χρειαστεί από την πλευρά μας, μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στη διάρκεια του αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x