Γενικά

Πέμπτος ο Μαρτίδης, δύο Έλληνες στα ρεπεσάζ

Την πέμπτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης Παίδων–Κορασίδων που διεξάγεται στην ΠΓΔΜ κατέκτησε ο Γιάννης Μαρτίδης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πάλεψε για το χάλκινο μετάλλιο στο μικρό τελικό, ωστόσο λύγισε από τον ανώτερο Ρώσο Τερζιάν. Ο Μαρτίδης χρειάστηκε να κάνει δύο διαδοχικές νίκες στα ρεπεσάζ, για να φτάσει στον «μικρό» τελικό. Επικράτησε με τεχνική πτώση του Βούλγαρου Βικτόροφ και, στη συνέχεια, νίκησε με 4-3 τον Πολωνό Μπούντικα.

Την Τετάρτη, η Ελλάδα θα έχει διπλή ελληνική συμμετοχή στα ρεπεσάζ και θα επιδιώξει να ανέβει στο βάθρο.

Στην κατηγορία των 65κ. της ελευθέρας, ο Χριστόφορος Λοϊζίδης επικράτησε με 10-2 του Αζέρου Μπενογκούεφ στον προκριματικό γύρο και προκρίθηκε στους «16». Εκεί, αντιμετώπισε τον Τασέφ (ΠΓΔΜ) κι επικράτησε εύκολα με 7-0. Στα προημιτελικά αντιμετώπισε τον Αμπντουλκαντίροφ και ηττήθηκε με 9-5, όμως ο Ρώσος έφτασε έως τον τελικό κι έδωσε την ευκαιρία στον Έλληνα πρωταθλητή να αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Μπουέ (Γαλλία) – Μπορζίν (Μολδαβία).

Στα 110κ., ο Δημήτρης Τουλκερίδης θα αντιμετωπίσει στα ρεπεσάζ τον Βούλγαρο Καμίτσκι. Ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε στους «16» από τον Αμπούεφ, όμως ο Αζέρος προκρίθηκε στον τελικό κι έστειλε τον Τουλκερίδη στα ρεπεσάζ.

Τέλος, στην κατηγορία των 80κ. ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης επικράτησε του Φινλανδού Ρουουσίλα με 10-7. Στον επόμενο γύρο, ηττήθηκε από τον Τούρκο Ντουρ με τεχνική πτώση και αποκλείστηκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x