Μπάμπης Χριστόγλου

Περί αμνησίας και αλτσχάιμερ

Κάποιοι προσπάθησαν να μας πείσουν σήμερα ότι ο Σαββίδης δεν έχει ιδιοκτησιακή σχέση με τον ΠΑΟΚ. Ευτυχώς κατά καιρούς ο ίδιος έχει πει το αντίθετο για να εκθέσει τους δικηγόρους του και όσα είπαν.

Το ακούσαμε και αυτό στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ήρθε ο δικηγόρος του Σαββίδη να μας πει πως το αφεντικό του δεν έχει καμία ιδιοκτησιακή σχέση με τον ΠΑΟΚ. Είναι λέει απλά πρόεδρος και σύμβουλος της γυναίκας του και του γιου του που έχουν στην κατοχή τους τις μετοχές της ομάδας, αφού αυτός είναι απλά πρόεδρος.

Είναι απίστευτο το πως ορισμένοι παίζουν με τη νοημοσύνη μας και προσπαθούν να μας εξηγήσουν ότι αυτό που βλέπουν όλοι στην Ελλάδα μαύρο, είναι άσπρο. Είναι σε τέτοια σύγχυση ορισμένων που είναι ικανοί να αμφισβητήσουν ακόμα όσα κατά καιρούς έχει δηλώσει ο Σαββίδης, που αποδεικνύουν με κάθε τρόπο ότι αυτός είναι ο ιδιοκτήτης και το απόλυτο αφεντικό στον ΠΑΟΚ.

Όχι δηλαδή ότι έχει κανείς καμία αμφιβολία, αλλά ας ρίξουμε μια ματιά σε όσα δήλωνε κάποτε ο ίδιος και δείχνουν την ιδιοκτησιακή σχέση του με την ομάδα.

Κατά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στις 12/10/2012 όταν είχε αναλάβει τον ΠΑΟΚ δήλωνε: «Προς το παρόν το κεντρικό καθήκον ενώπιον μας είναι η διάσωση του ΠΑΟΚ... Σχεδιάζω να έχω ενεργό συμμετοχή στην διαμόρφωση της ομάδας και την στρατηγική της. Είναι κατανοητό ότι η απόκτηση παικτών δεν μπορεί να γίνει χωρίς την έγκρισή μου».

Ήταν και είναι αφεντικό και με αυτή την ιδιότητα έκανε τις τοποθετήσεις του, όπως και τη συγκεκριμένη: «Μερικές φορές δεν πρέπει να κοιμόμαστε και θα πρέπει να μπαίνουμε σε ισχυρό διάλογο. Μη προσβάλλετε. Αν δεν είχα 5.000.000 ευρώ δε θα ερχόμουν στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα να χάσει ούτε ένα ευρώ. Τότε εγώ σέβομαι τον εαυτό μου, που πέτυχε κάτι, που είμαι ένας άνθρωπος αυτάρκης»

Ίδια κατάσταση και τον Μάιο του 2015, όταν ήταν αυτός που πήγε για να πληρώσει το χρέος της ΠΑΕ, δηλώνοντας βγαίνοντας από την Εφορία ότι «Πληρώσαμε 10.886.000 ευρώ και με αυτό τελειώσαμε το θέμα των οφειλών του ΠΑΟΚ. Από σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός. Θέλω να συγχαρώ όλους εμάς, όλους όσοι πίστευαν, αλλά και τους δύσπιστους. Ο ΠΑΟΚ είναι σωστός απέναντι στην πολιτεία και τους δανειστές του. Τελειώσαμε αυτή τη μακροχρόνια διαδικασία και απελευθερώσαμε τον σύλλογο από αυτό το βάρος».

Ευτυχώς που όλα είναι καταγεγραμμένα γιατί ορισμένοι έχουν πάθει αμνησία και αλτσχάιμερ μαζί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x