Βόλεϊ

Περιμένει… κόσμο η ΑΕΚ

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για το εντός έδρας ματς της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία, με τους «κιτρινόμαυρους» να περιμένουν ο κόσμος τους να δημιουργήσει ξανά καυτή ατμόσφαιρα στο κλειστό της Γλυφάδας.

Να γεμίσει το κλειστό της Γλυφάδας –όπως έκανε στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό – θέλει απ’ τον κόσμο της η ΑΕΚ, με το ενδιαφέρον που έχει δείξει ήδη ο κόσμος να είναι έντονο.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα (Παρασκευή 8/11) απ’ τα γραφεία της ΑΕΚ, ενώ η πώληση θα συνεχιστεί την Κυριακή από τις 2 έως τις 4 μ.μ από το εκδοτήριο στο γήπεδο της Γλυφάδας, με τιμές των 5 και 10 ευρώ.

Μέσα ο Τόρες, εκτός ο Μαντέκας
Στα αγωνιστικά, ο Τζουλιάν Τόρες δείχνει να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και προπονήθηκε κανονικά, όμως ο Γιάννης Μαντέκας συνέχισε να απουσιάζει απ’ τον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Η προετοιμασία για το ερχόμενο ματς θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (8/11) στο κλειστό της Γλυφάδας, ενώ σήμερα το πρόγραμμα είχε βίντεο με στιγμιότυπα από αγώνες της Λαμίας, βάσει των οποίων ο Γιώργος Κλαρούδας σχολίασε το παιχνίδι του αντιπάλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x