Γ' Εθνική

Περιμένουν το ΥΠΕΚΑ

Την νομοθετική ρύθμιση που αφορά την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς» περιμένουν στην ΑΕΚ να προωθήσει ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, ώστε να ξεκινήσουν τα έργα στην ιστορική έδρα του συλλόγου.

Εντός όλων των χρονοδιαγραμμάτων βρίσκεται για την ΑΕΚ το πρότζεκτ του νέου γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Το μόνο που απομένει είναι να περάσει το νομοθετικό πλαίσιο από τη Βουλή και αφορά την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς» στην ιστορική έδρα της «Ένωσης».

Η υπόθεση – σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» - βρίσκεται στα χέρια του υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος είχε δεσμευτεί στον Δημήτρη Μελισσανίδη πως θα κάνει όλα τις απαραίτητες ενέργειες για να μην υπάρξουν πάσης φύσεως προβλήματα.

Ο κ. Μανιάτης φέρεται να βρίσκεται σε κρίσιμες και καθοριστικές επαφές για να ξεκινήσουν τα έργα σε περίπου έναν μήνα στην Νέα Φιλαδέλφεια και να γίνει σε 14 μήνες πραγματικότητα το όνειρο χιλιάδων οπαδών του «Δικεφάλου».

Εν τω μεταξύ, σήμερα ή αύριο (στο γήπεδο ή πριν από αυτό) αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με το «αφεντικό» της Αουγκσμπουργκ, Πίτερ Μπιργκς, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης, τη συνεργασία του γερμανικού συλλόγου με την εταιρεία Sport-5.

Αλλωστε, πλην των τμημάτων υποδομής -σε ένα θέμα όπου η ΑΕΚ ρίχνει πλέον μεγάλο βάρος- σημαντικό θέμα είναι και αυτό που αφορά την «Αγια-Σοφιά» και σε ποιο βαθμό μπορεί να βοηθήσει ο γερμανικός… κολοσσός την «Ενωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x