Γ' Εθνική

Η… γνωστή ΑΕΚ

Την άνεση να διαλέξει την καλύτερη ενδεκάδα -που θα προσφέρει γκολ και θέαμα στον κόσμο της ΑΕΚ- διατήρησε ο Τραϊανός Δέλλας. Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής η αποστολή που «κλείδωσε» από χθες

Χωρίς απρόοπτα ή προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αυριανό παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών.

Όλοι οι «κιτρινόμαυροι» (πλην του Σταθάκη που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και αναμένεται να επιστρέψει νωρίτερα του αναμενομένου απ’ τον τραυματισμό του) προπονήθηκαν κανονικά το Σάββατο στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Διατήρησαν, έτσι, την «πολυτέλεια» του Τραϊανού Δέλλα να διαλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, η οποία θα προσφέρει γκολ και θέαμα στον κόσμο της «Ένωσης» που αναμένεται να δώσει και πάλι δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή της ΑΕΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι αποτελείται από τους εξής: Βούρα, Καραγκιολίδη, Αργυρίου, Ανάκογλου, Γεωργέα, Γροντή, Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Τσιρίλο, Ντακόλ, Πόποβιτς, Πεταυράκη, Πλατέλλα, Ρόβα, Ράμα, Τσουκαλά, Τσεβά, Κάτσικα, Τσούπρο και Τσουμάγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x