Stoiximan Super League

Πετράκης: «Έχω παράπονο από τους παίκτες μου»

Ενοχλημένος απ’ τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι παίκτες του το ματς με τον Εργοτέλη εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης, τονίζοντας πως ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα τίποτα.

Τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα το ματς με τον Εργοτέλη σχολίασε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Ο τεχνικός του συλλόγου των Ιωαννίνων, αναφέρθηκε στην αδράνεια της ομάδας του, τονίζοντας πως δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα τίποτα.

«Έχω παράπονο όχι απο το αποτέλεσμα, αλλά επειδή οι παίκτες δεν αντιμετώπισαν με την πρέπουσα σοβαρότητα το παιχνίδι. Ακόμα και το όμορφο γκολ του Γιουσούφ προήλθε απο αδράνεια της άμυνας μας, όπου τα μαρκαρίσματα δεν ήταν σωστά. Δεν έχω συνολικά παράπονο απο τα παιδιά για την μέχρι τώρα πορεία, αλλά απο αυτό το παιχνίδι. Δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή μας. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Δυο νίκες ή δυο ήττες μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω».

Όσον αφορά στην παρουσία του Εργοτέλη -απ’ τον πάγκο του οποίου έχει περάσει την περασμένη σεζόν- στο φετινό πρωτάθλημα, είπε: «Έχει την ποιότητα για να τα καταφέρει. Συγχαρητήρια για τη νίκη. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x