Επικαιρότητα

Πήγε να δει ποιοι μπήκαν στην αυλή του και τον ξάφρισαν!

«Βούτηξαν» με ταχυδακτυλουργικό τρόπο από την τσέπη του το πορτοφόλι του που είχε μέσα 1.500 ευρώ

Όταν είδε μέρα- μεσημέρι δύο άγνωστους άνδρες να μπαίνουν ξαφνικά στην αυλή του σπιτιού του στην κοινότητα Αρχοντοχώρι του Ξηρόμερου, ο 73χρονος πλησίασε για να δει τι ήθελαν. Αυτό, όμως, ήταν το μοιραίο του λάθος…


Εκείνοι του απάντησαν ότι ήθελαν να αγοράσουν κάποια παλιά αντικείμενα αλλά χωρίς να τους πάρει είδηση ο ηλικιωμένος, «βούτηξαν» με ταχυδακτυλουργικό τρόπο από την τσέπη του το πορτοφόλι του που είχε μέσα 1.500 ευρώ! Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν με ένα αυτοκίνητο, πριν ο 73χρονος αντιληφθεί την κλοπή. Όταν εκείνος διαπίστωσε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά, ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Κατούνας που αναζητά τους δράστες.

*** Το πορτοφόλι μιας 73χρονης με 50 ευρώ έκλεψε μία 51χρονη Ελληνίδα μέσα σε ένα κατάστημα σε περιοχή του Κιλκίς, την ώρα που ψώνιζαν το απόγευμα της Πέμπτης. Όμως, η δράστιδα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας την Παρασκευή, συνελήφθη και το πορτοφόλι βρέθηκε στην κατοχή της.
*** Μια τσάντα που είχε μέσα 50 ευρώ και προσωπικά έγγραφα έκλεψε από έναν 28χρονο στην Κατερίνη ένας 43χρονος Έλληνας στις 12 Σεπτεμβρίου. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία.

*** Στο σπίτι μιας γυναίκας στη Νεμέα Κορινθίας είχε τρυπώσει την 1η Σεπτεμβρίου ένας 22χρονος Έλληνας και είχε κλέψει μικρό χρηματικό ποσό. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και σχηματίστηκε δικογραφία βάρος του.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x