Τένις

Πήρε τη ρεβάνς ο Τιμ κόντρα στον Μάιερ

Ο Ντόμινικ Τιμ πήρε «εκδίκηση» για τον χαμένο ημιτελικό δύο εβδομάδες πριν στο Χάλε, από τον Φλόριαν Μάιερ, τον οποίο νίκησε άνετα σε μία ώρα και 37 λεπτά με 3-0 σετ (7-5, 6-4, 6-4).

Το No.8 του κόσμου Ντόμινικ Τιμ, αφού παρέλαβε μια καινούργιο φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, που είναι η Τσέλσι συνέχισε την μέρα του, πετυχαίνοντας την 48η νίκη του στα 60 παιχνίδια που έχει φέτος, κόντρα στον Φλόριαν Μάιερ.

Ο Αυστριακός, έχασε οκτώ πόντους στο πρώτο του σερβίς.

inner

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος με την εμφάνιση μου. Δεν ένιωθα άνετα τα τελευταία δύο χρόνια στο γρασίδι. Νομίζω, η μεγαλύτερη διαφορά τη φετινή χρονιά, είναι ότι έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά πιο μεγάλη διαφορά πιστεύω είναι η κίνηση μου», είπε ο Τιμ και συνέχισε: «Είμαι πολύ περισσότερο σταθερός και πιο κοντά στην μπάλα. Τα courts είναι μαλακά. Πρέπει να μένεις χαμηλά, οι μπάλες να μένουν χαμηλά».

Ο Τιμ έχει κερδίσει τέσσερις ATP World Tour τίτλους φέτος, στο Μπουένος Άιρες (κόντρα στον Αλμάγκρο), στο Ακαπούλκο (κόντρα στον Τόμικ), στη Νις (κόντρα στον Ζβέρεφ) και στη Στουτγάρδη (κόντρα στο Κολσράιμπερ). Ο Αυστριακός εξήγησε την ατμόσφαιρα που υπάρχει, όταν είσαι μέσα περιμένοντας να σταματήσει η βροχή και να ξεκινήσει το παιχνίδι.

inner

Το παιχνίδι είχε ξεκινήσει την Τρίτη, αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας της βροχόπτωσης και μεταφέρθηκε χθες.

«Είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια» είπε ο Αυστριακός και πρόσθεσε:«Είδαμε μαζί τα παιχνίδια που γίνονταν στο κεντρικό court. Υπάρχει μπασκέτα εκεί και μια μικρή περιοχή για να παίξεις γκολφ, οπότε υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις. Εάν όμως η βροχή κρατήσει πολύ, φυσικά δεν είναι εύκολο πια. Πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος, πράγμα δύσκολο».

Επόμενος αντίπαλος του 22χρονου, που αγωνίζεται σήμερα, είναι ο αριστερόχειρας Τσέχος Γίρι Βέσελι, ο οποίος νίκησε τον Ιγκόρ Σίζλινγκ με 3-0 σετ (6-2, 6-4, 7-6).

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Μαρινήτση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x