Βόλεϊ

Πήρε την πρόκριση με ψηφοφορία ο Φοίνικας

Στον Φοίνικα Σύρου δόθηκε, τελικά, το εισιτήριο για το Final-4 του Λιγκ Καπ, με ψηφοφορία που έγινε στο Δ.Σ της ΕΣΑΠ, λόγω της ισοβαθμίας με τον Ηρακλή Χαλκίδας και την ασάφεια στον κανονισμό.

Με ψηφοφορία του Δ.Σ της ΕΣΑΠ διορθώθηκε η ασάφεια στην προκήρυξη του Λιγκ Καπ για την πρόκριση σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Συγκεκριμένα, Ηρακλής Χαλκίδας και Φοίνικας Σύρου ισοβάθμησαν στον τέταρτο όμιλο, με τον πρώτο να έχει καλύτερο συντελεστή και το δεύτερο περισσότερες νίκες.

Την πρόκριση, τελικά, πήρε ο Φοίνικας Σύρου, λόγω περισσότερων νικών στον όμιλο και νίκη στον μεταξύ τους αγώνα, και θα αγωνιστεί με τους Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Ολυμπιακό και Παμβοχαϊκό.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

«Ανακοινώνεται ότι το ΔΣ της ΕΣΑΠ αποφάσισε κατά πλειοψηφία, ότι την πρώτη θέση του Δ΄Ομίλου της πρώτης φάσης της διοργάνωσης του League Cup, μεταξύ των ομάδων που ισοβάθμησαν σε αυτήν (ΤΑΑ ΑΟ Φοίνικας Σύρου και ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας), καταλαμβάνει το σωματείο ΑΟ Φοίνικας Σύρου, το οποίο είχε τις περισσότερες νίκες στον όμιλο και νίκησε στον μεταξύ τους αγώνα.

Κατά συνέπεια στην τελική φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2017-18 που θα διεξαχθεί στη Σύρο θα αγωνιστούν ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου, ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Ολυμπιακός ΣΦΠ και ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x