Viral

Πιτσιρικάς με εγκεφαλική παράλυση πέτυχε το γκολ του μήνα (video)

Τον γκολ του μήνα στην Αγγλία δεν μπήκε από κανέναν σταρ. Ήταν αυτό που έβαλε ο μικρός George που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση στο ημίχρονο του Έβερτον – Σουόνσι. Και ήταν... ΓΚΟΛΑΡΑ!

Το βραβείο του καλύτερου γκολ του μήνα – ίσως του χρόνου και της δεκαετίας μαζί – κατέκτησε ο μικρός Τζορτζ Σο, που πάσχει από τη νόσο Little, μια σπάνιας μορφής εγκεφαλική παράλυση.

Ο μικρός που είχε συγκινήσει του πάντες στο διαδύκτιο, με ένα βίντεο στο οποίο παίζει μπάλα και κάνει τρίπλες που είχε γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρέθηκε καλεσμένος της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».




Στην ανάπαυλα στο ματς με τη Σουόνσι, ο Τζορτζ πέτυχε το γκολ της ζωής του και μας έκανε να φωνάξουμε «γκοοοοοοοοολλλλλ» με όλη μας την καρδιά, για τη δύναμη της ψυχής του και το μεγαλείο του.

Οι οπαδοί της Έβερτον, με ποσοστό 86%, χάρισαν στον πιτσιρικά το βραβείο του καλύτερου γκολ του μήνα, με δεύτερο τον Ρος Μπάρκλεϊ.

Πλέον ο μικρός ανυπομονεί να πάρει και το βραβείο για το καλύτερο γκολ της χρονιάς...

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα κερδίσω ένα τέτοιο βραβείο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Σας ευχαριστώ που με ψηφίσατε. Ελπίζω τώρα να πάρω και το βραβείο για το καλύτερο γκολ της χρονιάς» δήλωσε ο μικρός Τζορτζ.







Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x