Μπάμπης Χριστόγλου

Ποδοσφαιρικό σίχαμα

Ο Μπάμπης Χριστόγλου, γράφει για την ταφόπλακα του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Τούμπα και συνιστά στο επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ εκεί, να κατεβεί η ομάδα kick boxing του Ολυμπιακού

Δεν μπορεί να γράψει κανείς για ποδόσφαιρο, μετά το χθεσινοβραδινό έκτρωμα. Είναι απίστευτο, πώς μπορεί να διεξάγονται παιχνίδια, κάτω από αυτές τις συνθήκες και είναι τραγικό πως αυτοί που έβαζαν λάδι στη φωτιά, ήταν ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο το καλοκαίρι, με ΠΡΩΤΟ και καλύτερο, τον αρχηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Κώστα Κατσουράνη.

Ο προκλητικός Στοχ συνέχισε και μέσα στο γήπεδο, αυτά που ξεκίνησε μέσω του διαδικτύου, ενώ και ο Τζαβέλλας, δεν σταματούσε να μιλάει συνεχώς σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Τα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του αγώνα, ο τρόπος που ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε να παίξει σε αυτό το γήπεδο ζούγκλα αλλά και τα όσα συνέβησαν σε βάρος των Βαλντέζ και Μανιάτη και όχι μόνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναγκάστηκαν να παίξουν σε ένα ματς που έπρεπε να κερδίσει ο αντίπαλος του με όλα τα μέσα. Ο διαιτητής, σφύριζε ότι του κατέβαινε στο κεφάλι κι ασφαλώς ο μόνος του σκοπός ήταν ν’ αρχίσει και να τελειώσει το ματς με οποιοδήποτε κόστος.

Το θλιβερό είναι , πως κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ, το καλοκαίρι, θα θέλουν να κατέβουν μαζί με τους ομολόγους τους, του Ολυμπιακού και θα πρέπει να συνυπάρξουν, ενώ έχουν προηγηθεί όλα αυτά. Κι αυτό είναι από τα πλέον λυπηρά σε όλη την ιστορία. Όπως τραγικό, είναι πως τώρα που συνέβησαν τέτοια γεγονότα, όπως κάθε φορά στην Τούμπα άλλωστε, ορισμένοι δεν είναι τόσο ευαίσθητοι, όσο αν συνέβαιναν ούτε τα μισά στο «Καραϊσκάκη».

Ο Ολυμπιακός, πρέπει ν’ αποφασίσει πλέον πως όταν θ’ ανεβαίνει στην Τούμπα, δεν θα γίνεται ματς, αλλά πυγμαχικός αγώνα. Γι’ αυτό είναι προτιμότερο ν’ ανεβαίνει, αντί για ποδοσφαιρική ομάδα, αυτή του kick boxing.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x