Προετοιμασία Παναθηναϊκού

Δυο γκολ με το ''καλημέρα'' ο Σισέ!

Φουριόζος μπήκε ο Τζιμπρίλ Σισέ στην πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Γάλλος επιθετικός σημείωσε δυο γκολ στο "διπλό", δείχνοντας με το "καλημέρα" τις διαθέσεις του. Συγκεκριμένα, το δίτερμα (8 εναντίον 8), το οποίο έγινε στο μισό γήπεδο, έληξε ισόπαλο 3-3.

Φουριόζος μπήκε ο Τζιμπρίλ Σισέ στην πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Γάλλος επιθετικός σημείωσε δυο γκολ στο "διπλό", δείχνοντας με το "καλημέρα" τις διαθέσεις του. Συγκεκριμένα, το δίτερμα (8 εναντίον 8), το οποίο έγινε στο μισό γήπεδο, έληξε ισόπαλο 3-3. Στη μια ομάδα, με τα κίτρινα, έπαιξαν οι Τζόρβας, Καντέ, Μελίσσης, Λέτο, Κατσουράνης, Σισέ, Μαχλελής και Ρουκάβινα. Στην άλλη, με τα πορτοκαλί, οι Καρνέζης, Μενσά, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Παντίδος, Πετρόπουλος και Σταμπολζίεφ.

Το σκορ άνοιξε για τους "πορτοκαλί" ο Σιμάο και ο Πετρόπουλος, με ωραίο σουτ στο "γάμα" έκανε 2-0. Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Σισέ. Ο Γάλλος μείωσε με πλάσε σε 2-1, έπειτα από ασίστ του Λέτο και ισοφάρισε με πέναλτι. Είχε, επίσης, άλλες δυο ευκαιρίες να βάλει γκολ, αλλά ο Καρνέζης του είπε "όχι" με εντυπωσιακές αποκρούσεις. Ο Κατσουράνης με ωραίο σουτ έκανε το 3-2 για τους "κίτρινους" και το τελικό 3-3 έκανε ο Νίνης, με κοντινό πλασέ.

Εκτός από το "διπλό", το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα και ασκήσεις κατοχής. Εκεί οι Χενκ Τεν Κάτε χώρισε τους παίκτες σε τρεις ομάδες. Με τα κίτρινα ήταν οι Σισέ, Λέτο, Κατσουράνης, Σιμάο και Καντέ. Με τα πορτοκαλί οι Παντίδος, Ρουκάβινα, Χριστοδουλόπουλος, Μενσά, Μελίσσης και με τα μπλε οι Νίνης, Μαχλελής, Σταμπολζίεφ και Πετρόπουλος.

Οι Σαλπιγγίδης, Σαριέγκι, Μάτος, Γκάμπριελ, Καραγκούνης, Βύντρα, Σπυρόπουλος έκαναν αποθεραπεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x