Champions League

Μπλανκ: «Δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

Αποστολή Μόντε Κάρλο: Έυη Μάνου

Αποστολή Μόντε Κάρλο: Έυη Μάνου

Δύσκολο θα είναι το έργο της Άλκμααρ απέναντι στον Ολυμπιακό στην πρώτη αναμέτρηση της φάσης των ομίλων του Champions League στο «Καραϊσκάκη»(16/9). Την άποψη αυτή εξέφρασε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ολλανδικής ομάδας, Μαρσέλ Μπλάνκ, εκπρόσωπος της αντιπάλου των «ερυθρόλευκων», στην κλήρωση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που διεξήχθη στο Μόντε Κάρλο. Επιπλέον ο Μπλανκ αναφέρθηκε και στην "καυτή" έδρα της ελληνικής ομάδας.

Δηλώσεις ωστόσο, έκαναν και οι υπόλοιποι παράγοντες των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Ιβάν Γκαζίδης(Εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ):

«Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον όμιλος. Οι αντίπαλοί μας είναι πρωταθλητές στις χώρες τους. Δεν μπορούμε να βασιστούμε στις παραδόσεις και δεν πρέπει να παρουσιαστούμε χαλαροί».

Πιερ Φρανσουά(Γενικός διευθυντής της Σταντάρ Λιέγης):

«Είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος και οι τρεις ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες να διεκδικήσουν το εισιτήριο που οδηγεί στους «16». Αδιαφιλονίκητο φαβορί για το άλλο εισιτήριο είναι η Άρσεναλ».

Μαρσέλ Μπλάνκ διευθυντής ποδοσφαίρου της Άλκμααρ:

«Ενδιαφέρον όμιλος με όλες τις ομάδες να έχουν ίσες πιθανότητες. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Έχει μεγάλη εμπειρία από το Champions League και πολύ δύσκολη έδρα. Άλλωστε οι ελληνικές ομάδες φημίζονται για τις «καυτές» έδρες τους».

«Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μου και θεωρώ ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στου «16» της διοργάνωσης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x