Γενικά

Πρόκριση για Γαλατάσαραϊ

Στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου Τουρκίας προκρίθηκε η Γαλατάσαραϊ επικρατώντας 2-1 της Μπούκασπορ Σμύρνης (2ης κατηγορίας) στο «Αλί Σαμί Γεν». Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League προηγήθηκε με τον Κιούελ στο 17΄ και ο Τουράν στο 32΄ διπλασίασε τα τέρματά της. Δύο λεπτά αργότερα ο Ελάνο άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, όμως αυτό δεν της στοίχησε, μιας και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Ασλάνογλου στο 86΄.

Στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου Τουρκίας προκρίθηκε η Γαλατάσαραϊ επικρατώντας 2-1 της Μπούκασπορ Σμύρνης (2ης κατηγορίας) στο «Αλί Σαμί Γεν». Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League προηγήθηκε με τον Κιούελ στο 17΄ και ο Τουράν στο 32΄ διπλασίασε τα τέρματά της. Δύο λεπτά αργότερα ο Ελάνο άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, όμως αυτό δεν της στοίχησε, μιας και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Ασλάνογλου στο 86΄. Πάντως, είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αλλά ο Μεμέτ Μπατάλ αστόχησε σε πέναλτι στο 78΄.

Η σύνθεση της Γαλατάσαραϊ: Αϊκούτ, Ουγκούρ, Εμρέ Γκουνγκόρ, Μεμέτ Τοπάλ, Κάνερ, Μπάρις, Λίντεροθ (65΄ Γκοχάν Ζαν), Ελάνο, Αϊντίν, Αρντά, Κιούελ (78΄ Νοντά)

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x