Europa League

20άδα με ηχηρές απουσίες από Μουρίνιο

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε είκοσι παίκτες μαζί του για το ματς με τη Φέγενορντ, αφήνοντας εκτός αρκετούς βασικούς.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε σε συνέντευξή του για το ότι οι αγγλικές ομάδες δεν ρίχνουν βάρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και... φρόντισε άμεσα να το αποδείξει!

Η επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε σήμερα (14/9) την εικοσαμελή αποστολή που επέλεξε ο Special One για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φέγενορντ για το Europa League και η οποία περιλαμβάνει εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, εκτός βρίσκεται ο αρχηγός Γουέιν Ρούνεϊ, όπως και οι βασικοί στην άμυνα Αντόνιο Βαλένσια και Λιουκ Σο. Ο Χένρικ Μχιταριάν απουσιάζει και αυτός λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο ντέρμπι του Μάντσεστερ το περασμένο Σάββατο.

Από την άλλη, συμπεριέλαβε στην αποστολή τον 4ο τερματοφύλακά του, Τζόνστον, ενώ βασικοί αναμένεται να ξεκινήσουν οι Νταρμιάν, Ρόχο και Ράσφορντ.

Αναλυτικά η αποστολή της Γιουνάιτεντ:
Ντε Χέα, Ρομέρο, Τζόνστον, Νταρμιάν, Μπαϊγί, Μπλιντ, Φόσου-Μενσά, Ρόχο, Σμόλινγκ, Κάρικ, Φελαϊνί, Ερέρα, Μάτα, Ντεπάι, Πογκμπά, Σνάιντερλεν, Γιανγκ, Ιμπραΐμοβιτς, Μαρσιάλ Ράσφορντ

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x