Μουντιάλ 2010

Πρόβα… Μουντιάλ!

Η Εθνική ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει τη Σενεγάλη στον Βόλο (NovaΣΠΟΡ Fm 94.6, 17.00), στο πρώτο της τεστ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότια Αφρική. «Αρχίζουμε την προετοιμασία για το Μουντιάλ», ήταν το σχόλιο του Ότο Ρεχάγκελ σε χθεσινές δηλώσεις του για τον απογευματινό φιλικό αγώνα. Με σχήμα 4-3-3, με τον Καπετάνο στην κορυφή της επίθεσης, θα παρατάξει την Εθνική ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος σήμερα ξεπερνά τους 100 αγώνες στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Η Εθνική ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει τη Σενεγάλη στον Βόλο (NovaΣΠΟΡ Fm 94.6, 17.00), στο πρώτο της τεστ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότια Αφρική. Πρόκειται για το πρώτο φιλικό παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της προετοιμασίας για το Μουντιάλ. «Αρχίζουμε την προετοιμασία για το Μουντιάλ», ήταν το χθεσινό σχόλιο του Ότο Ρεχάγκελ.

«Οι επόμενοι τρεις αντίπαλοί μας είναι στο ίδιο στυλ με τους αντιπάλους μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλουμε να δοκιμάσουμε ορισμένα πράγματα», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, σε δηλώσεις του για τον σημερινό αγώνα και συνέχισε:

«Η Σενεγάλη είναι μια καλή ομάδα, με πολλούς παίκτες που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκούς συλλόγους. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζω ότι θα είναι ένας ενδιαφέρων αγώνας. Θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα, αλλά και το αποτέλεσμα μετράει», πρόσθεσε.

Σκέψεις για την 11άδα

Χθες ο Ότο Ρεχάγκελ αποκάλυψε τους επτά από τους έντεκα παίκτες που θα ξεκινήσουν βασικοί. Ο Παντελής Καπετάνος, στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Εθνικής, θα πάρει θέση και στο αρχικό σχήμα, στην κορυφή της επίθεσης. Οι άλλοι παίκτες: στο κέντρο της άμυνας οι Κυργιάκος και Μόρας. Στη μεσαία γραμμή οι Καραγκούνης, Κατσουράνης, στην επίθεση οι: Χαριστέας και Σαμαράς.
Ο Σηφάκης θα ξεκινούσε βασικός κάτω από τα δοκάρια, αλλά λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει θα κάτσει στον πάγκο. Στη θέση του αναμένεται να βρεθεί ο Τζόρβας. Στα άκρα της άμυνας οι Σπυρόπουλος και Βύντρα. Τέλος, στη θέση του αμυντικού χαφ θα παίξει ο Τζιόλης.

Ντεμπούτο για Τραορέ

Για πρώτη φορά στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Σενεγάλης θα κάτσει ο Αμαρά Τραορέ. «Είναι μια νέα αρχή για εμάς, για την επόμενη διοργάνωση η οποία είναι το Κόπα Άφρικα. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει περάσει στο Μουντιάλ και θέλουμε να νικήσουμε για να αποδείξουμε ότι είχαμε και εμείς το ταλέντο για να πάμε Μουντιάλ», ήταν το σχόλιο του τεχνικού της Σενεγάλης για το σημερινό παιχνίδι.

Οι παίκτες που θα αποτελέσουν την 11άδα της Σενεγάλης: Τερματοφύλακας ο Σίλβα. Αμυντικοί οι Φατί, Ντιαβαρά, Ντιακατέ, Ντραμέ. Αμυντικά χαφ οι Μανγκάν, Ν’ Ντο. Μπροστά τους ο Γκομίς, με τους Καμαρά και Ντιά στα άκρα. Στην επίθεση ο Νιάνγκ.

Ξεπερνά τους 100!

Για 101η φορά θα κάτσει στον πάγκο της Εθνικής ποδοσφαίρου ο Ότο Ρεχάγκελ στον σημερινό αγώνα της με τη Σενεγάλη. Ο Γερμανός τεχνικός συμπλήρωσε τα 100 ματς στον δεύτερο αγώνα μπαράζ με την Ουκρανία, δηλαδή εκεί που επετεύχθη η πρόκριση στο Μουντιάλ.
Σήμερα, πριν από τη σέντρα του φιλικού, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, η ΕΠΣ Θεσσαλίας και η Τράπεζα Πειραιώς θα τιμήσουν τον Ότο Ρεχάγκελ.

*Πριμ 2,5 εκατ. ευρώ θα πάρουν οι διεθνείς για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ν. Αφρικής. Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα πάρει 6 εκατ. ευρώ από τη FIFA τον Μάιο και τα 2,5 θα τα δώσει στους παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x