Μουντιάλ 2010

Καπετάνος: «Έχουμε χρόνο για να βελτιωθούμε»

Τη βεβαιότητα πως η Εθνική θα παρουσιάσει πολύ καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια των υποχρεώσεών της εξέφρασε ο Παντελής Καπετάνος μετά την ήττα με 2-0 από τη Σενεγάλη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Τη βεβαιότητα πως η Εθνική θα παρουσιάσει πολύ καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια των υποχρεώσεών της εξέφρασε ο Παντελής Καπετάνος μετά την ήττα με 2-0 από τη Σενεγάλη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

«Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή, αλλά έχουμε πολύ χρόνο για βελτιωθούμε σαν ομάδα και να δείξουμε κάτι καλύτερο στο γήπεδο. Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς, εμείς δεν ήμασταν καλοί, αλλά έχουμε καιρό για να προετοιμαστούμε σωστά και να είμαστε 100% έτοιμοι στην τελική φάση. Όταν σε μία ομάδα υπάρχουν αρκετές αλλαγές, δεν μπορεί να παρουσιαστεί αμέσως δεμένη. Ο προπονητής ήθελε να δει κάποια πράγματα. Η Σενεγάλη, που είναι μία ομάδα στο επίπεδο της Νιγηρίας, ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Η δική μας ομάδα θα εμφανιστεί καλύτερα στη συνέχεια», τόνισε ο φορ της Στεάουα.

Όσο για τη δική του παρουσία στο 45λεπτο ντεμπούτο που έκανε, είπε: «Προέρχομαι από προετοιμασία με τη Στεάουα και δεν είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα κάνω τα πάντα για να μείνω στην Εθνική και να καταφέρω να πάω στο Μουντιάλ».

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας είπε: «Είναι ένα φιλικό ματς και δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Όλοι εμείς έχουμε συνεχείς υποχρεώσεις με τους συλλόγους μας και επηρεαστήκαμε. Το θετικό είναι πως ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα. Μέχρι να αρχίσει το Μουντιάλ έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε. Μπορέσαμε να δούμε το στυλ του αφρικανικού ποδοσφαίρου, γιατί η Νιγηρία θα έχει πανομοιότυπο τρόπο παιχνιδιού με τη Σενεγάλη», ενώ για την παρουσία του κόσμου, που γέμισε το γήπεδο, είπε: «Είναι θετική η σκέψη να έρχεται η Εθνική να παίζει στην επαρχία. Ο κόσμος πρέπει να είναι στο πλευρό της ομάδας είτε αγωνίζεται στην Αθήνα, είτε στην επαρχία».

Ο Φάνης Γκέκας τόνισε από την πλευρά του: «Ήταν απλώς ένα φιλικό ματς προετοιμασίας. Δεν πρέπει να μας ανησυχεί κάτι. Σημασία έχει να είμαστε έτοιμοι τον Ιούνιο. Η Σενεγάλη δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό. Αν εμείς βρούμε τα πατήματά μας, θα μπούμε στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Μουντιάλ».

Αποστολή στο Βόλο: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x