Μουντιάλ 2010

Νοκ άουτ ο Τζεμπούρ!

Συνεπής στο… ραντεβού με την ατυχία αποδείχθηκε ο Ραφίκ Τζεμπούρ! Ο επιθετικός της ΑΕΚ τραυματίστηκε στο πόδι στη χθεσινή προπόνηση της εθνικής Αλγερίας, η κατάστασή του δεν παρουσίασε τη βελτίωση στην οποία ήλπιζε το ιατρικό τιμ κι έτσι το τελευταίο αναγκάστηκε να τον αποκλείσει από την αποστολή του πρώτου αγώνα της εθνικής Αλγερίας με τη Σλοβενία την Κυριακή.

Συνεπής στο… ραντεβού με την ατυχία αποδείχθηκε ο Ραφίκ Τζεμπούρ!

Ο επιθετικός της ΑΕΚ τραυματίστηκε στο πόδι στη χθεσινή προπόνηση της εθνικής Αλγερίας, η κατάστασή του δεν παρουσίασε τη βελτίωση στην οποία ήλπιζε το ιατρικό τιμ κι έτσι το τελευταίο αναγκάστηκε να τον αποκλείσει από την αποστολή του πρώτου αγώνα της εθνικής Αλγερίας με τη Σλοβενία την Κυριακή.

Πλέον ο Τζεμπούρ, που προοριζόταν για βασικός από τον προπονητή του, θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο δεύτερο παιχνίδι της διοργάνωσης, την οποία περίμενε πώς και πώς τόσο ο ίδιος, όσο και η ΑΕΚ -που ελπίζει σε καλές εμφανίσεις που θα ανεβάσουν την τιμή του.

Τη θέση του 26χρονου επιθετικού θα πάρει στην ενδεκάδα ο Αμπντελκαντέρ Γκεζάλ, ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να βρίσκεται σε αυτή και ο αρχηγός Αντέρ Γιαχιά, που ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον αστράγαλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x