Μουντιάλ 2010

Τσαμπαλάλα: «Φύγαμε με τα κεφάλια ψηλά»

Πάνω στην εμφάνιση και στην ισοπαλία της κόντρα στο Μεξικό θα πρέπει να στηριχθεί η Νότια Αφρική σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Σιφίουε Τσαμπαλάλα, ο οποίος ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης. «Είμαστε ακόμη μέσα στην διοργάνωση», τόνισε.

Πάνω στην εμφάνιση και στην ισοπαλία της κόντρα στο Μεξικό θα πρέπει να στηριχθεί η Νότια Αφρική σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Σιφίουε Τσαμπαλάλα, ο οποίος ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.

«Είμαστε ακόμη μέσα στην διοργάνωση», τόνισε αρχικά ο σκόρερ της Νοτίου Αφρικής και συνέχισε:

«Το καλό είναι ότι μπορούμε να στηριχθούμε πάνω στη σημερινή μας εμφάνιση. Φεύγουμε από το “Soccer City” με τα κεφάλια μας ψηλά. Τώρα ξέρουμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε με κάποιους από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Το πιο σημαντικό ήταν να κερδίσουμε αυτοπεποίθηση και έχουμε την αίσθηση ότι το αποτέλεσμά αυτό θα μας δώσει. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι τις επόμενες ημέρες θα δουλέψουμε εκεί», τόνισε.

Ο Τσαμπαλάλα συνέχισε σχολιάζοντας για το γκολ του:

«Νομίζω, ότι είναι πολύ ξεχωριστό, πιθανότατα συγκαταλέγεται στα πιο σημαντικά της καριέρας μου», τόνισε και αναφέρθηκε στην εικόνα του αγώνα:

«Ήταν αρκετά σκληρό παιχνίδι, παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. ΘΑ μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το ματς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχουν πολλούς έμπειρους παίκτες, μας πίεσαν αρκετά, αλλά καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε. Προφανώς, θα θέλαμε πολύ να έχουμε νικήσει. Πήραμε, όμως, έναν βαθμό και αυτό είναι καλύτερο από το ‘’τίποτα’’», κατέληξε ο σκόρερ των «Μπαφάνα-μπαφάνα» και του πρώτου τέρματος της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x