Μουντιάλ 2010

Μαραντόνα: «Έπαιξαν σκληρά τον Μέσι»

Πολύ σκληρό χαρακτήρισε τον τρόπο που αντιμετώπισε η ελληνική άμυνα τον Λιονέλ Μέσι ο προπονητής της Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα τονίζοντας πως ο διαιτητής δεν προστάτευσε το μεγάλο αστέρι της ομάδας του.

Πολύ σκληρό χαρακτήρισε τον τρόπο που αντιμετώπισε η ελληνική άμυνα τον Λιονέλ Μέσι ο προπονητής της Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα τονίζοντας πως ο διαιτητής δεν προστάτευσε το μεγάλο αστέρι της ομάδας του.

«Θα έπρεπε οι παίκτες που αντιμετωπίζουν σκληρά τον Μέσι να τιμωρούνται. Οι Έλληνες τον έπαιξαν σκληρά, αλλά δεν τιμωρήθηκαν», τόνισε. Παράλληλα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοσή του: «Δείχνουμε απλώς αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες και όσοι δεν τους σεβάστηκαν και πριν το Μουντιάλ έλεγαν αρνητικά πράγματα για αυτούς, πρέπει να τους ζητήσουν συγγνώμη».

Όσο για το γκολ που ήρθε για την ομάδα του από στημένη φάση, κάτι που έχει επαναληφθεί στο Μουντιάλ, είπε: «Ξέρουμε πώς παίζει ο Κυργιάκος, αλλά ξέρουμε πώς παίζει και ο Ντεμικέλις. Έχουμε ικανούς παίκτες στο ψηλό παιχνίδι».

Για τη συνέχεια της διοργάνωσης τόνισε ότι «... πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Όλα τα ματς είναι ζωής ή θανάτου και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί».

Επίσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των αλλαγών του, Παστόρε και Παλέρμο, που έκαναν ντεμπούτο στη διοργάνωση. Τέλος, δεν παρέλειψε να εκφράσει παράπονα για την «Jabulani». «Υπάρχουν μπάλες που δεν βοηθούν να γίνεται καλό παιχνίδι. Αυτή η μπάλα αναπηδά, πέφτει πολύ γρήγορα και δημιουργεί πρόβλημα στους παίκτες. Είναι δύσκολο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο».

Ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν τόνισε από την πλευρά: «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Είχαμε την υπεροχή και κάποια στιγμή θα έμπαινε το γκολ. Δεν ήταν εύκολο το έργο μας, γιατί οι αντίπαλοι ήταν κλεισμένοι πίσω. Προχωράμε έχοντας ένα όνειρο, αλλά γνωρίζοντας πως θα βρούμε εμπόδια στο δρόμο μας και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να σκοντάψουμε. Από εδώ και πέρα είναι απίθανο να μη βρούμε κάποιον δυνατό αντίπαλο στο δρόμο μας. Το Μεξικό είναι ένας από αυτούς. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x