Μουντιάλ 2010

Παπαδόπουλος: «Στο πρώτο παιχνίδι χάθηκε η πρόκριση»!

Το πρώτο παιχνίδι με τη Ν. Κορέα ήταν εκείνο που κόστισε στην Εθνική μας ομάδα την πρόκριση, σύμφωνα με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, παρόλα αυτά, εξέφρασε την άποψη πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ίσως μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι, αν ήταν λίγο πιο τυχερό.

Το πρώτο παιχνίδι με τη Ν. Κορέα ήταν εκείνο που κόστισε στην Εθνική μας ομάδα την πρόκριση, σύμφωνα με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, παρόλα αυτά, εξέφρασε την άποψη πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ίσως μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι, αν ήταν λίγο πιο τυχερό.

«Πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Χάσαμε το παιχνίδι, ωστόσο δώσαμε τα πάντα και νομίζω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και δεν είχαμε και τις αναγκαστικές αλλαγές, θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο», ανέφερε ο Παπαδόπουλος και συνέχισε:

«Όταν κάνεις τρεις αναγκαστικές αλλαγές, είναι λογικό να χάνεις ρυθμό. Μας επηρέασε όλο αυτό στο σημερινό παιχνίδι. Όσο για την πρόκριση, νομίζω ότι κρίθηκε σε λεπτομέρειες και ότι το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό. Η εικόνα μας τότε δεν ήταν όπως έπρεπε. Αν δεν είχαμε ηττηθεί από τη Ν. Κορέα, θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες».

Παρόλα αυτά, ο Παπαδόπουλος εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες αυτής της Εθνικής και αφού τόνισε ότι «έχει μέλλον, ικανούς ποδοσφαιριστές και καλούς χαρακτήρες, που μπορεί να στηριχθεί πάνω τους για τα επόμενα χρόνια», στάθηκε στη σημασία που έχει για εκείνη η στήριξη του κόσμου:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο μέσα από την καρδιά μας, ξέρουμε ότι πάντα -και στα καλά και στα κακά- είναι μαζί μας και ελπίζουμε να συνεχίσει να μας στηρίζει στο μέλλον όπως και τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x