Stoiximan Super League

Φουστέρ: «Σημασία έχει η νίκη»

Ο Νταβίντ Φουστέρ παραδέχτηκε ότι «μπορεί να μην κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι», αλλά, παρ’ όλα αυτά, «σημασία έχει η νίκη». Ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε αμέσως μετά τη λήξη του ματς, ότι: «είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς νικήσαμε και ανταπεξήλθαμε σωστά στις απαιτήσεις του αγώνα. Πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς».

Ο Νταβίντ Φουστέρ παραδέχτηκε ότι «μπορεί να μην κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι», αλλά, παρ’ όλα αυτά, «σημασία έχει η νίκη».

Ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε αμέσως μετά τη λήξη του ματς, ότι: «είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς νικήσαμε και ανταπεξήλθαμε σωστά στις απαιτήσεις του αγώνα. Πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς».

«Δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε τον Αστέρα. Αυτά τα εκτός έδρας ματς είναι πάρα πολύ σημαντικά και πρέπει να τα κερδίζουμε στην προσπάθεια μας να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», πρόσθεσε και αναφορικά με την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, ισχυρίστηκε ότι «και εκεί, το μόνο που θέλουμε είναι η νίκη».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x