Stoiximan Super League

Θυμήθηκε πώς τον… Τουμπάρει! (video)

Οι τρεις πολύτιμοι πόντοι (και η εξαιρετική ψυχολογία για τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ) δεν είναι το μόνο κέρδος από τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού (2-1). Κι αυτό διότι με το σημερινό αποτέλεσμα, ο «δικέφαλος του Βορρά» έσπασε μια ιδιαίτερα δυσμενή παράδοση, που τον ήθελε να μη νικά τους «ερυθρόλευκους» στην Τούμπα (σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος) από τη σεζόν 1997-98 (όταν και είχε νικήσει και πάλι με 2-1)!

Οι τρεις πολύτιμοι πόντοι (και η εξαιρετική ψυχολογία για τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ) δεν είναι το μόνο κέρδος από τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού (2-1).

Κι αυτό διότι με το σημερινό αποτέλεσμα, ο «δικέφαλος του Βορρά» έσπασε μια ιδιαίτερα δυσμενή παράδοση, που τον ήθελε να μη νικά τους «ερυθρόλευκους» στην Τούμπα (σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος) από τη σεζόν 1997-98.

Τότε είχε επικρατήσει και πάλι με 2-1, ανατρέποντας με γκολ των Φραντζέσκου (34') και Τουρσουνίδη (44'), το προβάδισμα που είχε δώσει στους Πειραιώτες ο Οφορίκουε (27').



Οι Θεσσαλονικείς (που επικράτησαν, πάντως, με 1-0 στο φετινό παιχνίδι του Κυπέλλου, παίρνοντας έτσι την πρόκριση) είχαν νικήσει με το ίδιο σκορ και πέρυσι στην Τούμπα -με το ματς εκείνο, ωστόσο, να γίνεται στο πλαίσιο των play-off.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x