Γαλλία

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για τον Εντέλ

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ο Απουλά Εντέλ, για τις καταγγελίες του πρώην προπονητή του, Νικολά Φιλιμπέρ, σύμφωνα με την «Equipe». Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας, που είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, φέρεται να έχει παρουσιάσει ψευδή στοιχεία για το όνομα και την ηλικία του.

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ο Απουλά Εντέλ, για τις καταγγελίες του πρώην προπονητή του, Νικολά Φιλιμπέρ, σύμφωνα με την «Equipe».

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας, που είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, φέρεται να έχει παρουσιάσει ψευδή στοιχεία για το όνομα και την ηλικία του.

Οι ισχυρισμοί του Φιλιμπέρ, είδαν το «φως της δημοσιότητας» τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ κατηγορεί τον Εντέλ για εκβιασμό. Ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να καταθέσει την επόμενη Τετάρτη (13/4) στο αστυνομικό τμήμα του Πουασί. Το μόνο που απομένει είναι η απόφαση του εισαγγελέα, αν, δηλαδή, θα παραπέμψει την υπόθεση στα ποινικά δικαστήρια, ή θα τη βάλει στο αρχείο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτό θα γίνει γνωστό εντός του μήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x