Ισπανία

Ουρτάδο: «Ήθελα να φύγω από την Ελλάδα»

Την πρώτη του προπόνηση με τη Γρανάδα πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Μόισες Ουρτάδο, αφού πέρασε πρώτα ιατρικά τεστ και παρουσιάστηκε από τον ισπανικό σύλλογο. Ο Καταλανός μέσος, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει στην Primera Division, μετά από έναν χρόνο απουσίας δήλωσε πως «ήθελα να φύγω από την Ελλάδα και η προοπτική να παίξω στη Γρανάδα μού το έκανε πιο εύκολο. Είναι ένας σύλλογος που τα έχει πάει πολύ καλά τα τελευταί δύο χρόνια».

Την πρώτη του προπόνηση με τη Γρανάδα πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Μόισες Ουρτάδο, αφού πέρασε πρώτα ιατρικά τεστ και παρουσιάστηκε από τον ισπανικό σύλλογο.

Ο Καταλανός μέσος, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει στην Primera Division, μετά από έναν χρόνο απουσίας δήλωσε πως «ήθελα να φύγω από την Ελλάδα και η προοπτική να παίξω στη Γρανάδα μού το έκανε πιο εύκολο. Είναι ένας σύλλογος που τα έχει πάει πολύ καλά τα τελευταί δύο χρόνια».

Όσον αφορά το στόχο της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, ο 31χρονος μέσος πρόσθεσε: «Η ενότητα στα αποδυτήρια και οι καλές σχέσεις με τους οπαδούς θα μας βοηθήσουν πολύ. Με σκληρή δουλειά, προσπάθεια και ταπεινότητα, ίσως πετύχουμε το στόχο μας».

Ερωτηθείς για τον Φάμπρι Γκονθάλεθ, απάντησε: «Πρέπει να μάθουμε από έναν σπουδαίο προπονητή, ο οποίος έχει πετύχει μεγάλα πράγματα τα τελευταία χρόνια».


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x