Περιφερειακό

Παλάσκας: «Δεν έχει βάση η απόφαση της ΕΠΟ»

Τον έντονο προβληματισμό του για την απόφαση της ΕΠΟ, με την οποία η Αναγέννηση Καρδίτσας «κληρονομεί» πρόστιμα από την επαγγελματική κατηγορία στην ερασιτεχνική, εξέφρασε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μανώλης Παλάσκας. Οι πρόεδρος της ΕΠΣ του νομού τόνισε πως δεν έχει ποτέ κάτι ανάλογο, αναφέροντας παραδείγματα άλλων σωματείων.

Τον έντονο προβληματισμό του για την απόφαση της ΕΠΟ, με την οποία η Αναγέννηση Καρδίτσας «κληρονομεί» πρόστιμα από την επαγγελματική κατηγορία στην ερασιτεχνική, εξέφρασε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μανώλης Παλάσκας.

Οι πρόεδρος της ΕΠΣ του νομού τόνισε πως δεν έχει ποτέ κάτι ανάλογο, αναφέροντας παραδείγματα άλλων σωματείων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Παλάσκας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τις ποινές που θα κουβαλήσει η Αναγέννηση Καρδίτσας στην Δ’ Εθνική: «Το να μεταφέρονται οι ποινές των ΠΑΕ στην ερασιτεχνική κατηγορία είναι αντικανονικό. Θέλω να πω ότι αυτό μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κάτι ανάλογο. Άλλο νομικό πρόσωπο είναι η ΠΑΕ με άλλο ΑΦΜ, σε σχέση με το ερασιτεχνικό, το οποίο είναι ένα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο. Είναι δυνατόν ένα ερασιτεχνικό σωματείο να κουβαλά ποινές 200 χιλιάδων ευρώ από την ΕΠΟ στην ερασιτεχνική κατηγορία; Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Για παράδειγμα το ίδιο έγινε -στο παρελθόν- με τη Δόξα Δράμας ή την Καλαμάτα. Η τελευταία όταν αγωνιζόταν στο περιφερειακό πρωτάθλημα δεν είχε πληρώσει πρόστιμα. Δεν προκύπτει από πουθενά αυτό».

Για το αν θα βρίσκεται στο ΔΣ της ΕΠΟ: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι πάντα οι πρόεδροι των ενώσεων μπορούσαν να πάνε στο ΔΣ της ΕΠΟ, αλλά από το προηγούμενο πρέπει να κάνουν αίτηση. Εγώ παρόλα αυτά έκανα αίτηση και θα βρίσκομαι εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x