Stoiximan Super League

Τελεσίγραφο της Εφορίας στην ΑΕΚ

Οριστική λύση στο θέμα του άρθρου 44 απαιτεί πλέον από την ΑΕΚ η Εφορία. Με έγγραφο που έφτασε στα γραφεία της «Ένωσης», η ΦΑΕ την ενημερώνει πως έχει διορία πέντε μέρες για να καταβάλλει τη δόση του 1,25 εκατ. ευρώ που εκκρεμεί από τον περασμένο Σεπτέμβρη. Περίπου 300.000 ευρώ λιγότερα διαθέτει στα ταμεία η ΠΑΕ, που θα κάνει αγώνα δρόμου για να τα εξασφαλίσει εντός προθεσμίας.

Οριστική λύση στο θέμα του άρθρου 44 απαιτεί πλέον από την ΑΕΚ η Εφορία.

Με έγγραφο που έφτασε στα γραφεία της «Ένωσης», η ΦΑΕ την ενημερώνει πως έχει διορία πέντε μέρες για να καταβάλλει τη δόση του 1,25 εκατ. ευρώ που εκκρεμεί από τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Περίπου 300.000 ευρώ λιγότερα διαθέτει στα ταμεία η ΠΑΕ, που θα κάνει αγώνα δρόμου για να τα εξασφαλίσει εντός προθεσμίας.

Είναι γνωστό πως το εξώδικο που είχε σταλεί από τη ΦΑΕ στην ΑΕΚ έδινε προθεσμία μέχρι τις 7 Ιουλίου για να εξοφληθεί η δόση. Επίσης γνωστό φυσικά είναι και το ότι η «Ένωση» δεν κατέβαλε το ποσό. Η σιωπηλή παράταση όμως που υπήρχε από τότε τερματίστηκε και επίσημα την Τετάρτη.

Με έγγραφο που έστειλε λοιπόν στα γραφεία της ΠΑΕ, η Εφορία ενημερώνει πως θα περιμένει πέντε μέρες ακόμα για να της καταβληθεί το ποσό του 1,25 εκατ. ευρώ. Διαφορετικά, θα προχωρήσει σε διάρρηξη της ρύθμισης, η οποία θα επαναφέρει στην πλάτη της ΑΕΚ χρέη που ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ.

Κάπως έτσι, η «Ένωση» δεν έχει πια άλλη επιλογή από το να πληρώσει. Το πρόβλημα όμως είναι ότι (πλέον) δεν έχει και όλο το ποσό για να το καταβάλλει. Κι αυτό διότι μετά τις προκαταβολές για τις αποδεσμεύσεις παικτών και κάποιες πληρωμές σε άλλες υποχρεώσεις, το ποσό από τις πωλήσεις παικτών που έχει απομείνει στα ταμεία δεν ξεπερνάει τις 900.000 ευρώ.

Κάτι που σημαίνει ότι λείπουν κάτι παραπάνω από 300.000 ευρώ, τα οποία θα γίνει μάχη για να βρεθούν τις επόμενες μέρες. Είτε από κάποιο θαύμα που θα ευαισθητοποιήσει τους μετόχους, είτε μέσω επαφών που έχει ήδη ξεκινήσει ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x