Stoiximan Super League

Χαλάει του Ενζονζί

Κακά είναι τα μαντάτα για τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια που κάνει για την απόκτηση του Στιβέν Ενζονζί! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπήρξε διαφορά στις διαπραγματεύσεις με την Μπλάκμπερν για τον δανεισμό του παίκτη, με την αγγλική ομάδα να αλλάζει τη στάση της προφανώς μετά από ενδιαφέρον που εκδήλωσε κάποια άλλη ομάδα από το Νησί.

Κακά είναι τα μαντάτα για τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια που κάνει για την απόκτηση του Στιβέν Ενζονζί!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπήρξε διαφορά στις διαπραγματεύσεις με την Μπλάκμπερν για τον δανεισμό του παίκτη, με την αγγλική ομάδα να αλλάζει τη στάση της προφανώς μετά από ενδιαφέρον που εκδήλωσε κάποια άλλη ομάδα από το Νησί.

Μετά από τις δυσκολίες που εμφανίστηκαν οι ερυθρόλευκοι φέρονται να συζήτησαν με την αγγλική ομάδα για την αγορά του παίκτη και όχι για τον δανεισμό. Από την Μπλάκμπερν δεν αρνήθηκαν αλλά οι απαιτήσεις τους κρίθηκαν υπερβολικές για την αξία του παίκτη όπως αυτή εκτιμάται από τους ερυθρόλευκους.

Πλέον μετά από τις εξελίξεις αυτές οι ερυθρόλευκοι έχουν μόλις δύο ημέρες για να κλείσουν κάποιον αμυντικό χαφ, την στιγμή που προσπαθούν να κάνουν την έκπληξη με τον Κουαρέσμα.

Από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι υπάρχει πρόθεση να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής ανεξάρτητα των χρημάτων που θα πρέπει να βγουν από τα ταμεία.

Ωστόσο κρίνουν ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να αφορά περιπτώσεις παικτών που θα προσφέρουν στην ομάδα και όχι για ποδοσφαιριστές οι οποίοι απλώς θα αποκτηθούν και δεν θα μπορέσουν να προσδώσουν στους ερυθρόλευκους κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x