Stoiximan Super League

«Πολεμάμε με… οδοντογλυφίδες τον Κινγκ-Κονγκ»!

Την ειλικρίνεια που τον διατήρησε τη μόνη άφθαρτη μορφή της ΑΕΚ χρησιμοποίησε και πάλι ο Θωμάς Μαύρος. Στο περιθώριο , ο πρόεδρος της «Ένωσης» παραδέχθηκε πως η εικόνα της χρειάζεται μεγάλη βελτίωση. Αναρωτώμενος όμως πώς αισθάνονται εκείνοι που δημιούργησαν τη «χιονοστιβάδα» χρεών, παρομοίασε την προσπάθεια να μείνει όρθια η ομάδα μ’ εκείνη του να νικήσει κανείς τον Κινγκ-Κονγκ με… οδοντογλυφίδες.

Την ειλικρίνεια που τον διατήρησε τη μόνη ίσως άφθαρτη μορφή της ΑΕΚ χρησιμοποίησε και πάλι ο Θωμάς Μαύρος.

Στο περιθώριο του γεύματος που παρέθεσε στην ομάδα, ο πρόεδρος της «Ένωσης» παραδέχθηκε πως η εικόνα της χρειάζεται μεγάλη βελτίωση.

Αναρωτώμενος όμως πώς αισθάνονται εκείνοι που δημιούργησαν τη «χιονοστιβάδα» των χρεών, παρομοίασε την προσπάθεια να μείνει όρθια η ομάδα μ’ εκείνη του να νικήσει κανείς τον Κινγκ-Κονγκ με… οδοντογλυφίδες.

Το πρώτο πράγμα για το οποίο ερωτήθηκε ο Μαύρος πριν το δείπνο ήταν η πρόποση που θα έκανε στους παίκτες. Και χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα, απάντησε:

«Η πρόποση που μπορούμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ΑΕΚ. Μια μεγάλη ομάδα. Να δημιουργήσουμε την ομάδα των ονείρων μας. Αυτά τα παιδιά τα πιστεύω, τα αγαπάω.

Έχω το μυαλό μου περισσότερο σε αυτούς, απ' όσο στον εαυτό μου όταν ξεκινούσα. Η καρδιά μου χτυπά πιο δυνατά γι' αυτά τα παιδιά απ' όσο όταν ξεκινούσα εγώ. Αυτό που βλέπει ο κόσμος στο γήπεδο ξέρω πως ακόμα χρειάζεται μεγάλη βελτίωση. Αλλά θα πρέπει να υπάρχει πίστη και αυτοκριτική.

Αυτό που θα ήθελα να τους πω είναι να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Ο λόγος που μαζευτήκαμε απόψε εδώ είναι για να έρθουμε πιο κοντά ψυχικά. Να είμαστε σαν μια οικογένεια. Εδώ δεν υπάρχει πρόεδρος, προπονητής και λοιπά, αλλά μια μεγάλη οικογένεια»
.

Όταν του ζητήθηκε, δε, να μιλήσει για την προσπάθεια του ως πρόεδρος και το πώς περιμένει την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι γνωστό πως παραλάβαμε μια χιονοστιβάδα από χρέη. Θα ήθελα να ήξερα πως νιώθουν απέναντι στον κόσμο αυτοί που δημιούργησαν αυτά τα χρέη. Εμείς παλεύουμε με οδοντoγλυφίδες να νικήσουμε τον Κινγκ Κονγκ. Το κάνουμε πιστεύοντας πως θα βρεθεί κάποια στιγμή μια λύση. Υπάρχει τώρα αυτή η ευκαιρία. Μακάρι να γίνει και να σωθεί η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x