Stoiximan Super League

«Δεν έχει ανανεώσει ο Τζεμπούρ»

Άγνοια δηλώνουν στη διοίκηση του Ολυμπιακού για τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με τον Ραφίκ Τζεμπούρ για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Στην Αλγερία αναπτύχθηκε έντονη φημολογία που ήθελε τον 28χρονο επιθετικό να έχει συμφωνήσει για διετούς διάρκειας συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, όμως η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη υπόθεση - όπως και εκείνες του Τοροσίδη και του Χολέμπας - θα συζητηθούν πιθανότητα μέσα στην εβδομάδα.

Άγνοια δηλώνουν στη διοίκηση του Ολυμπιακού για τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με τον Ραφίκ Τζεμπούρ για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Στην Αλγερία αναπτύχθηκε έντονη φημολογία που ήθελε τον 28χρονο επιθετικό να έχει συμφωνήσει για διετούς διάρκειας συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, όμως η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη υπόθεση - όπως και εκείνες του Τοροσίδη και του Χολέμπας - θα συζητηθούν πιθανότητα μέσα στην εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και καιρό οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Χολέμπας και οι δύο πλευρές βρίσκονται ένα βήμα πριν πέσουν οι υπογραφές.

Όσον αφορά τον Τζεμπούρ, αξίωνε περισσότερο από 1,5 εκατ. ευρώ και υπήρχαν διαπραγματεύσεις για να βρεθεί η «χρυσή τομή». Η διάθεση της διοίκησης είναι να τελειώσει το θέμα, με αύξηση από το περίπου ένα εκατ. που παίρνει.

Για τον Βασίλη Τοροσίδη η ΠΑΕ διαψεύδει την πληροφορία ότι έχει καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναφέρουν ότι η αύξηση που έχει προταθεί στον διεθνή οπισθοφύλακα θα φτάνει μαζί με τα μπόνους τις 800.000 ευρώ.

Το πρόβλημα με τον «Τόρο» είναι πως επιθυμεί να παίξει στο εξωτερικό, αλλά ως ελεύθερος το καλοκαίρι. Η SportDay αναφέρει ότι ο Τοροσίδης έχει πει σε άνθρωπο της διοίκησης ότι θα μιλήσει επί της ουσίας για την ανανέωση και σε κάθε περίπτωση το θέμα θα ξεκαθαρίσει.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x