Stoiximan Super League

Ντιακιτέ: «Πάμε στην Γερμανία για κάτι καλό»

Ικανοποιημένος από το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα κόντρα στην Κέρκυρα, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ντρίσα Ντιακιτέ. Ο μέσος από το Μάλι, ο οποίος αναδείχτηκε MVP στον αγώνα κόντρα στους Φαίακες, μίλησε και για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση στην Γερμανία απέναντι στην Σάλκε στο Τσάμπιονς Λιγκ και πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε εκεί για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ικανοποιημένος από το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα κόντρα στην Κέρκυρα, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ντρίσα Ντιακιτέ.

Ο μέσος από το Μάλι, ο οποίος αναδείχτηκε MVP στον αγώνα κόντρα στους Φαίακες, μίλησε και για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση στην Γερμανία απέναντι στην Σάλκε στο Τσάμπιονς Λιγκ και πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε εκεί για ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Περίμενα αρκετό καιρό για το ντεμπούτο μου στο πρωτάθλημα, έδωσα ότι είχα και πιστεύω έκανα ένα καλό παιχνίδι. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που πήρα από τον προπονητή. Είμαι όλο και καλύτερα βρίσκω τα πατήματα μου και παιχνίδι με το παιχνίδι θα μπορώ να βοηθάω περισσότερο την ομάδα μου. Τώρα κοιτάμε την Σάλκε, πάμε για το καλύτερο στην Γερμανία. Ο πρόεδρος μας ζήτησε να πάμε για ότι καλύτερο στην Γερμανία και αυτό θα κάνουμε, για εμάς, των πρόεδρο και τον κόσμο μας», τα λόγια του Ντιακιτέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x