Stoiximan Super League

Ακραίες… σκέψεις από Λίνεν

Η στελέχωση των άκρων της ΑΕΚ προβληματίζει τον Έβαλντ Λίνεν εν όψει του σημαντικού αγώνα της Δευτέρας απέναντι στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Δεν προλαβαίνει ο Λαγός, απών ο τιμωρημένος Βλάχος, δοκιμάστηκε ο Κοτσαρίδης ως αριστερό μπακ. Ερωτηματικό και για την κορυφή της επίθεσης.

Η στελέχωση των άκρων της ΑΕΚ προβληματίζει τον Έβαλντ Λίνεν εν όψει του σημαντικού αγώνα της Δευτέρας απέναντι στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Κι αυτό γιατί πέραν του τιμωρημένου Βαλεντίνου Βλάχου, απίθανο μοιάζει να προλάβει το ματς ο Παναγιώτης Λαγός που κάνει ασκήσεις στο γυμναστήριο και ατομικό πρόγραμμα.

Ο Γερμανός τεχνικός θα προτιμούσε να μη «θυσιάσει» τον Γιάννη Κοντοέ για το αριστερό άκρο, καθώς είναι ικανοποιημένος με τη συνεργασία του στα μετόπισθεν με τον . Ωστόσο με τον Χρήστο Αρκούδα να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, δεν υπάρχει καθαρόαιμος μπακ στο ρόστερ. Έτσι πιθανώς να επιστρατευτεί σαν μπακ ο Κοντοές και ο Γιάγκο να αγωνιστεί δίπλα στον Γιώργο Κουτρουμπή στα στόπερ. Πάντως στην προπόνηση της Παρασκευής δοκιμάστηκε ως αριστερό μπακ ο Κώστας Κοτσαρίδης.

Δεν είναι, ωστόσο, τα άκρα ο μοναδικός «πονοκέφαλος». Με την επιστροφή του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο στη δράση, η μία θέση κεντρικού χαφ είναι εξασφαλισμένη από τον Ισπανό, αλλά για τη δεύτερη ερίζουν Φέτσης και Κοτσαρίδης. Ο Ταξιάρχης Φούντας που προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα χωρίς πρόβλημα δεν χάνει τη θέση του δεξιού εξτρέμ, όπως και ο Ρότζερ Γκερέιρο του επιτελικού μέσου, αλλά ερωτηματικό υπάρχει για τις θέσεις του αριστερού εξτρέμ και του σέντερ φορ.

Θα εμπιστευτεί και πάλι τον Φουρτάδο ή θα επιλέξει κάποιον άλλο στην πτέρυγα. Και στη θέση του σέντερ φορ θα παίξει ο Γιώργος Κατίδης μετά την απολογία του ή θα προτιμηθεί ο μαχητικός Μιχάλης Παυλής ή ακόμη και η χρυσή αλλαγή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, Ανδρέας Σταματής; Πάντως στη σημερινή δοκιμή η τετράδα της επίθεσης δεν άλλαξε σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: Φούντας, Φουρτάδο, Γκερέιρο και Παυλής ήταν οι «εκλεκτοί».

Περισσότερα θα φανούν στην προπόνηση του Σαββάτου, που θα γίνει στις 11:00.

* Κατά την παραμονή της ΑΕΚ στην Κομοτηνή, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος, καθώς και ο γενικός αρχηγός Χρήστος Κωστής θα επισκεφτούν το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, όπου φοιτούν παιδιά ηλικίας 13-23 ετών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες προερχόμενα από την ευρύτερη περιφέρεια της Ροδόπης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x