Stoiximan Super League

«Δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε ο Τσάκας ούτε ο Πρίγκιπας»

Επιφυλακτικός για την είσοδο του πρίγκιπα Φεϊζάλ στον Παναθηναϊκό δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 o Γιάννης Μαρακάκης και ξεκαθάρισε ότι δεν συνομίλησε με τον πρίγκιπα ή τον Τσάκα για να μπει στο ΔΣ.

Περισσότερο επιφυλακτικός για την είσοδο του πρίγκιπα Φεϊζάλ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά από τη σημερινή εξέλιξη δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γιάννης Μαρακάκης μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου. Ο γνωστός νομικός μάλιστα εξέφρασε την ενόχλησή του που το όνομά του έγινε γνωστό πριν να πραγματοποιηθεί η καταβολή των 28 εκατ. ευρώ στο τριφύλλι.

«Από χθες που διέρρευσε η λίστα –τουλάχιστον όσον αφορά τη δική μου εμπλοκή- είπα ότι δεν θέλω να μάθει κανείς τίποτα παρά μόνο εάν μπει και το τελευταίο ευρώ. Το λέω διότι όπως κι εσείς έχετε σοβαρές επιφυλάξεις το ίδιο κι εγώ. Για τον λόγο αυτό παρακάλεσα η δική μου εμπλοκή να δηλωθεί όταν μπουν τα χρήματα. Όταν χθες είδα το όνομά μου απλώς επιβεβαίωσα ότι είμαι εδώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟ», τόνισε.

Ο Γιάννης Μαρακάκης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ξεκαθάρισε ότι για να αποδεχθεί να μπει το όνομά του στη λίστα με τα 16 ονόματα του ΔΣ του Φεϊζάλ δεν είχε καμία συνομιλία με τον Βλάσση Τσάκα ή τον πρίγκιπα Φεϊζάλ. Ο γνωστός νομικός μάλιστα, διευκρίνισε ότι δέχθηκε να συμμετάσχει στο ΔΣ μετά από επικοινωνία με άνθρωπο, ο οποίος στο παρελθόν έχει χρηματοδοτήσει την ΠΑΕ και ανήκει σε μια ομάδα φίλων του Παναθηναϊκού που προβληματίζονται αρκετά από την κατάσταση της.

«Πριν επιβεβαιώσω την εμπλοκή μου ζήτησα τα ονόματα των άλλων εμπλεκομένων. Με έπεισαν τα ονόματα αυτά. Είδα ότι (ο πρίγκιπας) είναι υπαρκτό πρόσωπο. Πως έχει περιουσία και είπα ότι θεωρείστε δεδομένη τη συμμετοχή μου μόνο όταν μπουν τα χρήματα, και το τελευταίο ευρώ», τόνισε και συνέχισε:

«Εγώ τον κ.Τσάκα και τον πρίγκιπα δεν τους γνωρίζω και δεν επικοινώνησαν μαζί μου. Η πρόταση μου έγινε από άλλο άτομο. Στο παρελθόν έχει βάλει χρήματα στην ΠΑΕ. Δεν είναι μόνο αυτά τα 16 άτομα που φάνηκαν χθες. Η πρόταση μου έγινε από αποδεδειγμένους φίλους του Παναθηναϊκού. Παράγοντες…», ανέφερε συνομιλώντας με τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο και κατέληξε…

«Εγώ είμαι εμπλεκόμενος σε αυτό τον τελευταίο 1,5 χρόνο σε μια ομάδα – προσώπων με διαδρομή στο ΠΑΟ που ανησυχούν για τον Παναθηναϊκό και δεν θέλω –ούτε έχω την εξουσιοδότηση- να χρησιμοποιήσω την ταυτότητα τους. Είναι αρκετοί που με πλησίασαν και μου πρότειναν να βοηθήσω», είπε.

Τέλος σχολίασε…

«Στις 11 παρά πέντε έμαθα από άνθρωπο στην Τράπεζα Πειραιώς ότι δεν μπαίνουν τα χρήματα. Έμαθα ότι δεν έχουν καταβληθεί τα χρήματα. Φυσικά και μου φαίνονται περίεργα. Επιφυλακτικός ήμουν γι αυτό και είπα να γίνει γνωστό το όνομά μου μόνο όταν μπει και το τελευταίο ευρώ. Πλέον είμαι περισσότερο επιφυλακτικός», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x