Stoiximan Super League

Τον Μάρτη… τελειώνει το «πάρτι»

Τον δρόμο που ελπίζει πως δεν θα χρειαστεί να βαδίσει -εκείνον χωρίς τον Βιντιάδη- σχεδίασε η ΑΕΚ. Στις 4 Μαρτίου η Γ.Σ. που είτε θα σφραγίσει την είσοδο του επενδυτή, είτε θα κάνει άνοιγμα στον κόσμο

Χωρίς εκπλήξεις και με αποφάσεις που επισημοποίησαν τα σημεία σύγκλισης που βρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της ΑΕΚ.

Το Συμβούλιο λοιπόν επικύρωσε την είσοδο των τεσσάρων νέων μελών που θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα, ενώ διατήρησε πρόεδρο (όπως ήταν αναμενόμενο λόγω των ποινικών ευθυνών που έχει η θέση και της απροθυμίας οποιουδήποτε άλλου να την αναλάβει) τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Έτσι, εκτός του επικεφαλής της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, του Ηλία Μπρουσιανού (που επανεξελέγη αντιπρόεδρος), του Νίκου Νοτιά, του Βασίλη Σίμου (εκπροσώπου του στην Ελλάδα), του Βασίλη Γεώργα (εκπροσώπου των Supporters) και του Κώστα Παπαδημητρίου (προέδρου της Ερασιτεχνικής), στο Δ.Σ. εισήλθαν και οι τέσσερις που συμφωνήθηκε τη Δευτέρα.

Ήτοι, ο Αλέξης Αλεξίου (χρηματοδότης της ομάδας μπάσκετ, ο οποίος προτάθηκε από την ORIGINAL), ο Αντώνης Ηλιόπουλος (επιχειρηματίας, στενός συνεργάτης του Θωμά Μαύρου, που προτάθηκε από το «Patissia Club» και τους «Πειρατές του Ονείρου») και οι μικρομέτοχοι Κώστας Κοτσώνης και Χαράλαμπος Τσαντίλας.

Εκτός του νέου Δ.Σ. ωστόσο, αποφασίστηκε και η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης (4 Μαρτίου και μέρα Δευτέρα), στην οποία εν πολλοίς θα κριθεί το διοικητικό μέλλον της ΑΕΚ. Διότι εφόσον ο Δημήτρης Βιντιάδης δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει θετικά τις προσπάθειές του και δεν έχει συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που «τρέχει» από χθες, στη συγκεκριμένη ημερομηνία θα προκηρυχθεί νέα ΑΜΚ με τιμή μετοχής στα 0,33 ευρώ, η οποία ουσιαστικά θα αποτελέσει την έσχατη λύση του «ανοίγματος» στον κόσμο.

Τέλος, το Δ.Σ. επικύρωσε και την απόφαση να οριστούν χαμηλές τιμές εισιτηρίων στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, οι εισπράξεις του οποίου κατά 70% (όπως συμφωνήθηκε στη Γενική Συνέλευση) θα διατεθούν για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x